Nógrádi György: Egy atomháborút nem lehet túlélni

2022. július 02. 22:25

A biztonságpolitikai szakértő szombaton az Odessza ellen zajló támadásokról, Joe Bidenről és az orosz-ukrán háború legaktuálisabb kérdéseiről is beszélt.

2022. július 02. 22:25
null

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a „Kérdezzen Nógrádi Györgytől!” legfrissebb adásában az Odessza ellen zajló támadásokról, Joe Bidenről és az orosz-ukrán háború legaktuálisabb kérdéseiről is beszélt.

Odesszáról szólva

A biztonságpolitikai szakértő arra a kérdésre, hogy vajon Odessza lesz-e az orosz támadások célpontja, azt felelte, hogy az oroszoknak el kell döntenie. Mint fogalmazott, 

a Donbasz jelentős része orosz, mennek előre. A Krímet senki meg se tudja közelíteni. Lemennek-e délre, és elvágják-e Ukrajnát a tengertől? Igen vagy nem? Mind a kettőben van logika. Meglátjuk az orosz lépéseket.”

Az amerikai elnökről szólva

Kérdésre válaszolva Nógrádi György az Egyesült Államok elnökéről is kifejtette véleményét. Mint fogalmazott: „én rendkívül tisztelem az amerikai elnököket. De

– húzta alá a szakértő.

Oroszország és a NATO helyzetéről

Nógrádi György kérdésre válaszolva Oroszország és a NATO helyzete kapcsán elmondta, „jelenleg rendkívül kiélezett a helyzet.” Hozzátette:

– fogalmazott a szakértő. Kiegészítésként hozzátette, hogy szerinte például az, hogy többek között a Soros fia, akinek „fogalma nincs a világpolitikáról, elnézést, aki egy senki lenne, ha az apja nem lenne az Egyesült Államok egyik leggazdagabb embere, ​​​​​azt mondja, hogy katonailag föl kell lépni Oroszország ellen, és nem kell félni attól, hogy atomhatalom, minősíthetetlen”. 

A teljes adást az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: Képkocka az adásból

Kapcsolódó cikkek

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natila
2022. július 03. 20:46
Én vitatkozok a címmel "Egy atomháborút nem érdemes túlélni".
Performan
2022. július 03. 11:39
"Egy atomháborút nem lehet túlélni" Egy nyolcéves átlag gyerkőc tudja, de a liberálisok, akik jelenleg a világot uralják, nem biztos. Akárhogy is kerülgetjük, az alapvető problémák ott kezdődtek, amikor fogyatékos és főleg lefizethető idiótákat válogattak egyre magasabb pozíciókba, elhalmozván őket pénzzel, lehetőségekkel, jog alóli mentességgel stb. Nekik elég csak annyit mondani, szülhetsz fiam te is, az atomháború meg az, amikor a napelemeidet összetöröd. Ahogy Fukuyama jósolta, tényleg a liberalizmus lesz az emberi történelem vége.
Gecorbi
2022. július 03. 11:19
Kérdezzen Nógráditól! Csak egyetlen kérdés: vén neres nyalonc, mikor mész már valóban nyugdíjba?
Lajoss
2022. július 03. 09:18
Hű,de okos ez a 3/3-as farok..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik