Kadirov: Megtanultuk a NATO-erők elleni harc új taktikáját, velünk nem lehet hülyéskedni

2022. július 1. 20:54
„Az elmúlt két napban nagyon jó eredmények születtek: nagyon sok fogoly, nagyon sok külföldi fegyver” – fogalmazott a csecsen vezető.

Ma vagy holnap befejeződhet a Luganszki Népköztársasághoz (LNR) tartozó Liszicsanszk felszabadítása – közölte Telegram-csatornáján Ramzan Kadirov csecsen vezető.

„Az elmúlt két napban nagyon jó eredmények születtek: nagyon sok fogoly, nagyon sok külföldi fegyver” – mondta a csecsen hadúr.

Kadirov szerint

az orosz katonák új felszerelést kaptak erősítés gyanánt.

Kifejtette, hogy „a harcosok, akik két hónappal ezelőtt Luganszkban és Donyeckben voltak bevetésen, már kipihenték magukat, magukhoz tértek, megtanulták a NATO-erők elleni harc új taktikáját. Új felszerelés, friss elmék és energikus orosz hazafiak fogják megmutatni, hogy velünk nem lehet hülyéskedni” – hangsúlyozta a csecsen vezető.

 

Nyitófotó: AFP

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már volt:
Eközben (Beríja) „revolverrel a kezében száguldozott a fronton, és értelmetlen parancsokat osztogatott…. Sztálint táviratokkal bombázta, amelyekben azt követelte, hogy a pánikkeltőket és a gyávákat végezzék ki. Az egyik ilyen táviratra Sztálin a következőket írta: ’Beríja elvtárs, rendben! Gondoskodjon róla, hogy Novorosszíjkszban ne maradjon élve a söpredék, haljanak meg a gazemberek.’ A mészárlásban szovjet katonák tízezrei haltak meg, 176 ezren pedig fogságba estek, mert egy dilettáns és terrorista vezette őket.”
(Jörg Baberowski: Felperzselt föld, Sztálin erőszakhatalma, Európa kiadó, 2015, 414.old.)

Marhára unom, hogy a TV, a rádió hírblokkjai elsőssorban ukrajnával foglalkoznak, le-átkapcsolom. A ,magyar emberek sorsa, hétköznapjai érdekelnek. ukrajna csak földrajzilag tartozik Európához, értékrendjét tekintve még Európa perifériájába sem sorolható. felháborító, hogy Szerbia helyett őket vették a lista elejére. Az újjáépítést fedezze az, aki belezavarta őket a háborúba, az EU, a NATO a forrásokat fordítsa az uniós szegénység felszámolására, ne a hadiipari lobbi hizlalására. Országonként készítsenek "térképet" a szegénységről, majd az európai balliberális pártok vezetésével szervezzék meg a szegénység felszámolását. Nálunk Feri álljon az élére, adja el a villáját - egyébként sem az övé, egy rablott villa - , s adja oda a miskolci cigányoknak.

Helyesen: És utána haltak Berlinig, mind a 27 milliónyian. Kilencszer többen mint a tengely.

Hát, maradok a Balaton nyugalmánál, az ellenzéki kommentelők primitívsége semmit sem változott.

Ha nem kaptak volna nyugati támogatást, Sztalin békét kér Hitlertől, bármi áron. Aztán megvárja, míg megindul a nyugati front.

A sötétség leple borult az agyadra.

Akkor miért nem a csecsen szabadságért harcol?

Mióta tagja az ENSZ-nek a Csecsenföld. Hol folyamodhatok a Csecsenföld-i menedékjogért?

Remek az ajánlatuk. Csak a Lamborghini legyen páncélozott az aknák ellen, amit a nagy testvérnép ott elásott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés