Kik tapsolták meg Zelenszkijt Cannes-ban? Mit üzen az új magyar kormánynévsor?

2022. május 20. 14:00

Itt a Mandiner Reakció Plusz, melyben a hét legfontosabb eseményeit, fejleményeit tekintik át és beszélik ki a Mandiner munkatársai. Ezúttal Pálfy Dániel Ábel, Szilvay Gergely és Kacsoh Dániel.

2022. május 20. 14:00
null

***

A miniszterelnöki programbeszéd és az új kormánystruktúra, a hazai ellenzék vergődése és az orosz-ukrán háború aktuális fejleményei is szóba kerültek a legújabb podcast-adásunkban.

Az adást az alábbiakban hallgathatja meg:

Kapcsolódó cikkek

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2022. május 20. 16:27
"Mit üzen az új magyar kormánynévsor?" Azt,hogy Orbánnak a pénz megszerzése,valamint a hatalom megtartása a legfontosabb,7 gazdasági lopható pénzek tárcája,és 5 hatalomtechnikai tárca,a hatalom megtartására.Ami ezen fölül van,az Orbángazembert nem érdekli.
Robert69
2022. május 20. 16:01
A közeljövőben mindenkinek felesleges résztvenni bármilyen EU rendezésű, kultúrális vagy sporteseményen ahol ukránok indulnak, mert úgyis azok nyerik. Ha nem, akkor is! De szép is ez!
KBA98
2022. május 20. 15:58
faszkalap
lantose70
2022. május 20. 15:29
Lapozzunk. A Nyugat a bevándroltatás, a gyerekek átoperálása mellett most Zelenszkij simogatását is felvette az obligát lipsináci globalista kultúrlistára. Ki nem szarja le őket. Monjuk a magyarországi ügynökeiket kitiltanám az országból. A magyar állampolgárokat is, hiszen ők hazaárulók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik