Márki-Zay Péterfi Judit és Simon András csatlakozásáról: Ez egy majdnem vallásos élmény

2022. január 27. 7:42
„Katolikusként sokat olvassuk meg halljuk a Bibliát, és látjuk, hogy az apostolok mindent eldobtak, és követték a mestert, de vannak még ilyen emberek” – mondta Márki-Zay, aki a Magyar Nemzet tudósítása szerint emellett a londoni magyarok Fidesz-szavazó hozzátartozóin gúnyolódott.

Szerdán Londonban járt Márki-Zay Péter, ahol ott élő magyarokkal találkozott. Az eseményt a Facebook-oldalán is élőben közvetítette, de a Magyar Nemzet helyszíni tudósítást is írt. Ebből kiderül: Márki-Zay a megjelentek hozzátartozóin gúnyolódott, és vallásos élményként élte meg Simon András és Péterfi Judit csatlakozását a kampánycsapatához, annak ellenére, hogy sajtófőnöke többször megtiltotta neki, hogy kérdésekre válaszoljon nyilvános eseményeken.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje az eseményen arról értekezett, sokan összefogtak azért, hogy Magyarország „ne legyen Európa legnyomorultabb országa”. Kiemelte, ő személy szerint vallásos élményként tapasztalta meg Simon András és Péterfi Judit csatlakozását a kampánycsapatához.

Péterfi Juditot, amikor Simon Andrással felkerestük azt mondta jön, mindent eldob. A kommunikációs vezetőm, Simon András egy tapasztalt vezető, és ő is felajánlotta a segítségét (...) Ez egy majdnem vallásos élmény. Katolikusként sokat olvassuk meg halljuk a bibliát, és látjuk, hogy az apostolok mindent eldobtak, és követték a mestert – én is hajlamos voltam mindent eldobni – de vannak még ilyen emberek” – mondta Márki-Zay, aki nem először használja a Messiás-hasonlatot: a legfrissebb videójában például álmokról és látomásokról beszél, meg arról, hogy bár soha nem jelent meg neki Szűz Mária, de hisz a csodákban – keresztény ember létére.

Márki-Zay emellett nem volt rest megsérteni a londoni magyarok hozzátartozóit sem.

A tapasztalatot, amit itt szereztetek, próbáljátok meg haza vinni. Mindenki  hozzá tud tenni ahhoz, hogy Magyarország egy normálisabb hely legyen. Meg persze mindenki, aki itt ül, annak van 2-5-10 magyar rokona. Olyan is van, aki a Fideszre szavaz. Most ne mondjam azt, hogy normális?!” – viccelődött – feltehetőleg Laáár András által alakított Besenyő Pista bácsi produkciójára utalva – a miniszterelnök-jelölt.

Márki-Zay megint beszélt árulásról és Gulyás Mártonról is, ezt ebben a cikkben találhatja.

 

Összesen 162 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezek szerint a hat párt vezetője is apostol lett, mert követik a mestert(kapitányt).
Háááát, inkább nem véleményetek MZP-t. Tegyék meg az ellenzéki szavazók.

Nagy öröm, hogy ez a TV-messiás és a két atv-s apostola Londont is meglátogatta, átállítva az ott élők készülékeit.
Valósággal aprópénzre váltja az egész tanítást, neki kell érvényesülnie, őt kell szolgálnia az egész tannak, de meglátjuk, hogy majd, ha a sarkon szembetalálkozik Luciferrel, milyen képet vág.

És lelkesen bólogatnak, hogy a szüleik nem normálisok!

Gondolom, direkt nincs totál:-))

Annyira gáz, hogy még a hvg sem számol be a londoni útról:-))))))
Szegény hvg olvasóktól elveszik a tájékozódás lehetőségét.

Ez az Maki, abba ne hagyd! Csak így tovább! Te vagy a baloldali messiás, a liberális megváltó!

nagy élmény Lipóciában, holnap mindenki katolikus lesz, MZP után szabadon......a háború óta a magyar zsidóság még soha sem süllyedt ilyen mélyre. Megérett a felszámolásra. Amit egy MZP kormány végre is fog hajtani német mintára, éljenek a muszlimok! Kedves hitsorsosaim, hát ennyire hülyék vagyunk? nem volt elég a holokauszt?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés