Cseh lap: Orbán Viktor egy eddig ismeretlen kihívással fog szembenézni

2022. január 21. 8:16
A Novinky.cz cikke szerint a felmérések arra utalnak, hogy a Fidesz az egyesült baloldalt is képes lesz legyőzni.

A Fidesz és Orbán Viktor miniszterelnök április harmadikán egy eddig ismeretlen kihívással, az egyesült ellenzékkel fog szembenézni – emelte ki cikkében a Novinky.cz. A lap azt írja: a tizenkét éve hatalmon lévő Fidesszel szemben baloldali, liberális, környezetvédő és jobboldali pártok széles koalíciója indul a választásokon. A felmérések arra utalnak, hogy a Fidesz az egyesült ellenzéket is képes lesz legyőzni,

amely tavaly október óta elveszítette a választók három százalékának támogatottságát, míg a Fidesz két százalékot erősödött.

Orbán semmit sem hagy a véletlenre és a választások előtt bejelentett néhány nagyon közvélemény-barát lépést. A cikk ezt követően ismertette a nyugdíjasokra, a gyermeket nevelő szülőkre, a katonákra és a rendőrökre vonatkozó kormányzati intézkedéseket, kitérve a minimálbér emelésre, az üzemanyag-, energia- és hat alapvető élelmiszer árplafonjára is. Orbán ezekkel az intézkedésekkel reagált az inflációra, amely tizennégy éve nem volt ennyire magas az országban. Az ellenzék szerint a magyaroknak nagyobb segítséget jelentene a 27 százalékos ÁFA csökkentése.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Orbán politikáját ismerjük. Az ellenzékét nem; talán jobb is.

Orbán Viktor sem hibátlan ember.
Azonban minden jel szerint, a Biblia Jelenések könyvében szereplő Fenevad minden eddiginél hatalmasabb hajszát indít ellene, és Orbánon keresztül a magyar nép, Isten teremtésének egyik látható jele ellen.
"A jelenések könyve 13. fejezete arra utal, hogy a végső válságban a bárányhoz hasonló fenevadé lesz a vezető szerep. Ez a világhatalom egy globális rendszert hoz létre, amellyel igyekszik irányítani az emberek hitét. Ez a rendszer a pápaság uralma alatt álló, középkori kereszténység jellemzőit fogja tükrözni.

Olvassuk el Jel 13:16-17 részét 5Móz 6:4-8 mellett! Hogyan kapcsolódik Isten parancsolataihoz az, hogy bélyeget akarnak tenni az emberek jobb kézére vagy a homlokára?

Minden társadalmi rétegre nyomást gyakorolnak, hogy vegyék fel a fenevad bélyegét a jobb kezükre vagy a homlokukra.
Azokra mutat a pecsét a homlokon, akiket Isten az övéinek tekint (Jel 7:3-4; 14:1), a fenevad bélyege pedig azokat jelöli, akik a fenevadat imádják.
A fenevad bélyege nem valamiféle látható jel. Annak a rendelkezésnek a hamisítása, amelyet Mózes adott az izraelitáknak, hogy jel gyanánt a jobb kezükre és a homlokukra kössék Isten törvényét (5Móz 6:8). A jobb kéz a viselkedésre, tettekre utal, míg a homlok a gondolkodást, valamilyen gondolat elfogadását jelzi. "

A több eltartottas család támogatva van, és egészen már a fogyasztói kosara a szerényen eleresztetteknek, , mint a jobbmódúaknak.

Ahol tökélyre fejlesztett nemzeti sport az adó-elkerülés, ott az ÁFA az, ami beszedhető. Nem volt ez egy rossz elgondolás, nagyon is hozzájárult a gazdaság fehérebbé tételéhez.
Az alapvető élelmiszerek már 5%-osak, a kereskedők rendesen le is nyelték a csökkentéseket.

A munka adóztatásának a lassú felszámolása a helyes út és addig is a segélyezés munka jövedelemhez kötése.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés