Közel 1500 dokumentumot hoztak nyilvánosságra a Kennedy-gyilkosságról

2022. január 16. 9:12
Az összes többi anyagot december 15-ig hozhatják nyilvánosságra.

Joe Biden kormányzata 1500, eddig nem ismert aktát hozott nyilvánosságra a Kennedy-gyilkosságról. Ha további halasztások nem lesznek, akkor 2022 decemberében a fennmaradó mintegy 10 ezer dokumentum is nyilvánosságra kerül. 

1992-ben az amerikai Kongresszus hozott egy törvényt,

miszerint 2017 októberéig nyilvánosságra kell hozni a gyilkosság valamennyi dokumentumát,

amit csak katonai védelemre, hírszerzési műveletekre, bűnüldözésre valamint külkapcsolatokra gyakorlott kára miatt halaszthat el, ha a kár olyan súlyos, hogy felülmúlja a nyilvánosságra hozatalhoz fűződő közérdeket.

2017-ben Donald Trump, 2021-ben pedig Joe Biden elhalasztotta a nyilvánosságra hozást. Biden rendelete értelmében minden ügynökségnek ki kell adnia egy titkosítatlan indexet arról, hogy miért tartják az adott dokumentum esetében szükségesnek a halasztást, amely indexek a dokumentumokkal együtt nyilvánosságra kell hozni.

Nyitókép: Getty Images

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az 1500 dokumentumból 1500 fogja bizonyítani: Oswaldnak nemhogy kapcsolata nem volt a hivatalos szervekkel, de nem, is ismerte azokat.
Mint ahogy a hivatalos kormányszerveknek sem volt semmiféle kapcsolatuk a WStreet guruival, sőt, nem is tudnak ilyenekről.
De még a FED-ről sem hallottak, arról meg, hogy 1913-ban - TITOKBAN - hozták létre, csak annyit tudnak, hogy a Föld lapos...
No arról meg, hogy ez a titkos FED kamatokkal, kamatos kamatokkal, uzsorával "dolgozik", ez maga az antiszemitizmus, a hivatalos állami szervek pedig antiszemitizmus-immunisak...
Csak kizárólag USA-érdeket képviselnek, lévén USA a gazdaállam... Vagy qrvára ennek az ellenkezője...?

És ezt a titkolódzást akarják fegyverrel terjeszteni a világ "nem demokratikus" részére?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés