Antiszemita kommentözön érkezett a német–izraeli focimeccs után, a DW letiltotta a kommentszekcióját

2021. október 27. 20:31
Elverte a német női futball-válogatott az izraeliek csapatát, hét nullás elsöprő győzelmet aratva. A Deutsche Welle oldalára azonban nem lehet kommentelni, miután elszaporodtak a kárörvendő hozzászólások a kép alatt.

„Ő Fanny Wozniak, Franciaországból. Nézd az arcát. Csak egy gyerek, mint a többi. Mint a nővéred, mint a barátod, mint a lányod. Fannyt Auschwitzban gyilkolták meg, mert zsidó volt. Még csak 15 éves volt” – áll a Deutsche Welle utolsó kommentjében, mely arról ad hírt, hogy a német női futball-válogatott megalázó vereséget mért az izraeli csapatra. 

A kommentelők meghatározó része muzulmán hátterű lehet, főleg a nevekből ítélve. Sokan a német zászló mellett palesztin zászlót tettek ki, vagy egyszerűen „semminek” titulálták Izrael államot. Ezt követően zárták le a kommentszekciót. „Az egyetlen női csapat, akit támogatok, a német női labdarúgó-válogatott, mert lerombolják a világ egyetlen apartheid államát......

Danke német női labdarúgó-válogatott..... Inshaallah, újra te leszel a labdarúgó világbajnok.....

Danke Németország..... Danke Angela Merkel az emberiség szolgálatáért...” – áll egy Mahmoud nevű, indiai kommentelő bejegyzésében. 

„Ha antiszemita megjegyzést szeretne tenni, vagy olyan megjegyzést szeretne tenni, amely a holokausztra vonatkozik, javasoljuk, hogy értse meg, mit jelentett koncentrációs táborba kerülni va második világháborúban. Ez az, amin gúnyolódsz: halálba vonultak, gázkamrákba küldték, lelőtték és tömegsírokba temették őket. Gúnyolódsz azokon a férfiakon, nőkön és gyerekeken, akiket brutálisan meggyilkoltak. Kezdje itt: https://www.youtube.com/watch?v=jN54KXEnxf4” – áll a kommentfolyamot lezáró, a lap által adott kommentben. 

Csak a nyilvánvalót leszögezve: NEM tűrünk el semmilyen antiszemita/holokauszt-alázó megjegyzést.

Az ilyen megjegyzéseket tevő felhasználókat azonnal letiltjuk. Abban az esetben, ha túl sok ilyen megjegyzés érkezik, a bejegyzést teljesen letiltjuk a megjegyzések számára. Ez az oldal Németországban található, abban az országban, ahonnan a nácik a zsidók, szintik és romák, valamint az LMBT+ közösség és mások ellen elkövetett szörnyű bűneiket véghezvitték. Emlékszünk Fannyra és a többiekre, akiket a náci Németország meggyilkolt. Neked is kellene” – zárul a poszt, és ezzel együtt a kommentfolyam. 

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Számodra a Szovjetunió úgy néz ki mint győztes? Hitler még hatalomra se jutott a szovjetek önmagukból meggyilkoltak 12 milliót.

Már maga 7:0-ás német győzelem Izrael ellen tőről metszett antiszemitizmus.
Magyarországot az elfajzott zsidó P. Powar és magyarországi aljadéka Jósa Bálint a legfontosabb VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐNKÖN tiltotta ki a szurkolóinkat a Népstadionból, mert egy BARÁTSÁGOS MÉRKŐZÉSEN, amely Izrael kérésére jött létre, egy tucat szurkoló hátat fordított a pályának az izraeli himnusz alatt. (Ami nem volt szép és elítélendő, de a mérték..., és egy barátságos, senkimeccset egy VB-selejtező szintre emelni, ez az elfajzottzsidó-aljasság.) A Soros-maffia mindenütt, a labdarúgás irányító szerveiben.
Nem un ják ezt a nyomulást?
Aztán, ha betörik néhány orr, lesz ajvék.
De pontosan ez a cél, így lehet prolongálni a holokausztipart az idők végezetéig.
Persze, teljesen új helyzet állhat elő, ha egyszer nem európai ártatlan zsidó embereket hurcolnak meg fanatikusok, hanem elkezdik a luxus úszómedencés, három méter magas kerítések mögött sínylődő rotschildokkal...
Abszurdnak hangzik?

A kommunisták áldozatainak száma nem viccelődés tárgya, Kannibál.
A szovjet kommunisták halálteljesítménye a következő korszakok végére, göngyölve:

A polgárháború idején 1922 végére: 3,284,000
A NEP korszak 1928 végére: 5,484,000
A kolhozosítás, éhhalál 1935 végére: 16,924,000
A Nagy Terrorral 1938 végére: 21,269,000
A sztálini foglalással 1941 közepéig: 26,373,000
A világháborúval, 1945 közepéig: 39,426,000
A háború után 1953 végéig: 55,039,000
A poszt-sztálinista kor 1987 végéig: 61,911,000

Forrás: R. J. Rummel: Soviet Genocide and Mass Murder since 1917 (Szovjet népirtás és tömeggyilkosság 1917 óta), Transaction Publisher, 1990.

Innen látszik, hogy például Hitler hatalomra jutásakor a szovjet halálteljesítmény körülbelül 12,000,000 erőszakosan, idő előtt elpusztított embernél tartott, míg hadba lépésünkkor már 26,373,000-nél.

Lehet, hogy könnyű cáfolni, de még senkinek se sikerült.
Aki látta, az meg se kísérli:
Szemtanú visszaemlékezése a budapesti harcokra 1944 telén, ahol a Vörös Hadsereg katonáit nemtörődöm módon áldozták fel parancsnokaik:
„ A németek egy utcai barikád mögött foglaltak állást, amely feltépett utcakövekből és felborított villamoskocsikból állt…Egy sor szovjet gyalogos katona, mintha katonai parádén lenne, lépésben közelített… Természetes, hogy a németek lekaszálták őket a gépfegyvereikkel… Összesen húsz ilyen támadó hullámát számoltam meg. A szovjet gyalogosok egyik sora a másik után zuhant holtan egymásra…Az utolsó hullámok aztán már az elesettek hulláin felhágva, a barikád mögé jutottak, és állati kegyetlenséggel lemészárolták a németeket.
Amitől azonban megfagyott bennem a vér, az nem a mód, ahogy a nácikat kivégezték, hanem az a teljes közöny, amivel az orosz tisztek az embereiket a halálba küldték, és az a teljes közöny, amivel a katonák engedelmeskedtek az ilyen parancsnak.”
(Nyárádi Miklós volt kisgazda párti pénzügyminiszter visszaemlékezése, idézi Vadim J. Birstein: SMERSH, Stalin’s Secret Weapon (Szmers, Sztálin titkos fegyvere), 2011, 281.old.)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában