Júniusban még a „füstös szobák” paktumai ellen volt, ma Gyurcsánnyal egyeztetett Márki-Zay

2021. október 19. 18:24
Vélhetően a kampány részleteiről és a közös listáról egyeztetett Gyurcsány és Márki-Zay.

Gyurcsány Ferenc kedden Facebook-oldalán jelentette be, hogy leült tárgyalni Márki-Zay Péterrel. A két politikus közötti találkozóra azután került sor, hogy az ellenzéki előválasztás győztese vasárnap esti beszédében még ellenzékváltásról beszélt. Ez azt jelenti, hogy alig telt el két nap az előválasztás óta, de már most a vasárnap még „leváltott” Gyurcsány Ferenccel egyeztet a kormányfő-jelölt.

Márki-Zay ráadásul június 7-én a Népszavának még azt mondta, hogy „a pártok továbbra is próbálnak kisiklani az előválasztás alól egy csomó helyen és a nyílt demokratikus küzdelem helyett füstös szobákban előre lezsírozni az eredményt.”

„Erre most mit csinál? Füstös szobában zsírozzák le Gyurcsánnyal a paktum részleteit”kommentálta a Gyurcsány-Márki-Zay-találkozóról szóló hírt közösségi oldalán Deák Dániel politikai elemző.

Nyitókép: Facebook

Összesen 123 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP megkapta az első szemlőhegyi valóságfröccsöt.

MZP "igazsága" mindig az érdekei szerint változik...

De van nagyobb debil. Te vagy az, aki nem tud egy felvetésre válaszolni, mert talán még a szöveget sem érti, de mindenáron írni akar valamit.

Hol az MZP sajtótáj? Mi ez a kuss?

Róla akkor ennyit.

Az ellenzék mondta az előválasztás tervezésekor, hogy nem füstös szobában fog eldőlni, kik lesznek a jelöltek. A szavazók fognak dönteni. Ehhez képest ....

Azt hiszem, Jeszenszkynek igaza van.
Gyurcsány pontosan tudja, hogy nem képes az összefogott ellenzék megnyerni a választást, ezért megóvta a feleségét és Karácsonyt a bukástól. Volt egy önjelölt, aki elviszi a balhét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés