A változás elkezdődött, a java még csak most jön

2021. október 18. 19:43

Márki-Zay felhatalmazást kapott annak a kimondására, hogy „a haza minden előtt”. Innen indulunk.

2021. október 18. 19:43
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A változás elkezdődött, a java még csak most jön. A 106 egyéni jelölt és Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltként munkát és feladatot kapott. És hozzá egy jó adag felelősséget. Segít ebben neki is, nekünk is, hogy tudjuk, mire szól ez a felhatalmazás. Először is egy régi-régi igazság kimondására. Négy szócska, ami 188 évvel ezelőtt született, de ma alapvetés kell legyen. Kölcsey négy szócskája: a haza minden előtt. Innen indulunk, ez a kályha. A haza érdeke a részérdekek előtt. A haza érdeke a pártérdekek előtt. A haza érdeke az egyéni érdekek és ambíciók előtt. Ehhez bizony áldozatokat kell hozni.

Nagyon köszönöm azt a rengeteg támogatást, amit azoktól kaptam, akik legszívesebben rám szavaztak volna az előválasztás második fordulójában is, de megértették, hogy most más a haza érdeke.

Lezárva az egymással való versengés korszakát, két feladatunk marad. Az egység. És a többség. Itt és most az egységből lesz a többség. Az ellenzéki pártok összefogásából, egységes fellépéséből lehet csak a kormányváltáshoz szükséges társadalmi többség. Mert a haza minden előtt.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kikerics
2021. október 19. 16:01
Te ne indulj sehova Gergé, nem szoktál megérkezni!
Tanner
2021. október 19. 11:30
"Márki-Zay felhatalmazást kapott annak a kimondására, hogy „a haza minden előtt”. " Ez megtévesztés - nekünk a "HAZA" Magyarországot jelent, nekik az Európai Egyesült Államokat vagy az eladásért kapott lóvét, ami nem ugyanaz.
critical man
2021. október 19. 09:58
Márki-Zay felhatalmazást kapott annak a kimondására, hogy „a haza minden előtt”. Tehát eddig ez a ballibsiknél tiltott dolog volt. Mik ki nem derülnek. És még csak kedd van.
Jason Bourne
2021. október 19. 09:49
Melyik országra gondol, amikor hazáról beszél?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik