Ideje erőt és egységet mutatni!

2021. október 16. 22:17

Fricz Tamás
Magyar Nemzet
Azt gondolom, 2012 óta talán most van a legnagyobb szükség arra, hogy békemenetet tartsunk.

„A Civil Összefogás Fórum (CÖF) által szervezett békemenet a nemzeti szuverenitás és a konzervatív, keresztény értékrend védelmében létrejött civil társadalmi mozgalom, amely immáron kilenc éve, 2012 januárja óta indul el akkor, amikor arra a legnagyobb szüksége van az országnak. Az alapkérdés pedig az: 2021 őszére olyan helyzet alakult-e ki hazánkban, az unióban, a körülöttünk lévő világban, hogy ismét az utcára kelljen mennünk?

Azt gondolom, 2012 óta talán most van a legnagyobb szükség arra, hogy békemenetet tartsunk.

Annál is inkább, mert a globális liberalizmus emberei és magyarországi csatlósaik, a balliberális ellenzék a végső csatára készül az Orbán-kormány ellen, a jövő évi parlamenti választásokon bármi áron, de meg akarják buktatni a kormányt. Céljuk egy olyan birodalmi Európa megteremtése, amelyben az olyan ellenálló, szuverenitásukat a végsőkig védő nemzeteknek, mint Magyarország és Lengyelország, nem osztanak lapot. A globalisták és a szuverenisták küzdelme mind Európában, mind Magyarországon a csúcsához érkezett; ezért, és leginkább ezért van szükség a békemenetre, amely demonstrálja, hogy az Orbán-kormánynak nemcsak Európában és az unióban vannak szövetségesei, hanem mögötte áll a nemzeti és keresztény értékrend iránt elkötelezett állampolgárok sokasága.

Az Orbán-kormány tehát nem egy belterjes elit harcot folytat az ellenséges európai és magyar elitekkel, hanem a honpolgárok, a civil társadalom érdekeit és értékeit képviseli, törekvése ezért is demokratikus. Nem úgy, mint a brüsszeli elité, amely már réges-régen elszakadt az európai polgároktól, nem nekik akar megfelelni, hanem a globális erőcsoportoknak, akik elhatározták, hogy a nemzetállamokat be­látható időn belül megszüntetik.”

Fotó: MTI Fotó: Bruzák Noémi

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon tévedsz. Fricz okos és bátor. A 2010-es váltás az ország javára vált. Az alapját a Ripacs "kormányzása" teremtette meg, de a Fricz és Csizmadia életre hívta civil mozgalom is kellett hozzá. Fricz most is tisztán látja, h. mire megy ki az ellenzéki játék és mi várható.

Ha visszajönnek: vége a munka alapú társadalom preferálásának, jön a segély alapú. Az adóknak emiatt NŐNIÜK kell. A rezsiköltségek sem maradhatnak, ahhoz, h. az un. szegényeknek és tanulatlanoknak ne legyen sok, a dolgozó középosztálynak többet kell fizetnie. Határon túliak boldoguljanak, ahogy tudnak, egyházak szintén. Ami mozdítható, de az is, ami nem, el lesz kótyavetyélve. Ismét van mit. A családtámogatási rendszer, ebben a formájában, ki lesz vezetve.

Akkora a veszély, h. NEM lehet eltúlozni. Mindehhez miniszterelnök Az Apró unoka-Dobrev lány-Gyurcsány feleség. Európa boldog, Magyarországon ismét REND lesz.

Aki ezekre szavaz, az annyit is ér, mint ez a várható program.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés