Karácsonyt kicsit jobban érdekli az új James Bond film, mint az Elk*rtuk

2021. szeptember 23. 9:41
„Képzeljétek el azzal vádolt meg a Fidesz, hogy én írom a budapesti moziműsorok programját” – mondta a főpolgármester szokásos reggeli videójában.

Karácsony Gergely a reggeli Facebook-bejelentkezésében az Elkú*rtuk című filmről is ejtett néhány szót:

„Képzeljétek el azzal vádolt meg a Fidesz, hogy én írom a budapesti moziműsorok programját. Mindenről én tehetek, arról is, hogy az Elk*rtuk című film nem jut el a nézőkhöz. Cenzúrát emlegetnek, ami azért vicces mert a fél ország ki van plakátolva a »betiltott filmmel«” – mondta a főpolgármester. 

Karácsony szerint a fővárosnak egyetlen egy közönségfilmekre specializálódott mozija van, ahol az új James Bond-filmet fogják vetíteni az Elkú*rtuk premierjének idejében. A videójában azt ígérte, hogy mind a két filmet meg fogja nézni. Hangsúlyozta: a James Bond-film egy kicsit jobban érdekli, a másik pedig „szakmai kötelesség”, azért meg kell néznie, hogy tudja: „éppen mivel hergelik a szavazókat a Fidesz oldaláról”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 105 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Itt az elődfilm, ami a mintát adta:

https://www.imdb.com/title/tt5..

Egyébként miért NEM állították bíróság elé gyurcsányit és a bandáját a fijúg?

"mennyivel is úszta meg Gergényi?"

Nullázott.

Vajon miért?
És gyurcsányi miért nem állt soha bíróság elé (eddig)?

Hát, én is megnézem valszeg mindkettőt, de engem az Elkúrtuk érdekel jobban.

Az 1%-os hergelve állítja, hogy nem hergel...

Karácsony akkoriban Gyurcsánynak dolgozott. Ami pedig a filmet illeti, hogyan lehet az, hogy azok, akik filmek forgalmazásából élnek, látatlanban mondanak ítéletet erről a filmről? Hogyan lehet, hogy látva a film körül látható feszültségeket, nem tűzik műsorra, arra számítva, hogy már csak a vitatott tartalom miatt is sokan megnézik, és akár kasszasiker is lehet?

Mindezt annak fényében, hogy az ellenzéki rendezésű színdarabokba az oda nem illő, de mégis beleszőtt kormánykritikákat Karácsony nyilván természetesnek tartja.

Talán ki kéne próbálni, hogy megnézik-e a filmet, miket mondanak róla, nem gondolod? De mi keresnivalójuk van egyes színdarabokban az erőlködve belecsempészett kormánykritikáknak?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés