A román határőrök megverik az ország területére érkező bevándorlókat, az EU mégis minket támad

2021. szeptember 20. 13:58

Szalma György
Kontra
A magyar nemzet éppen megfelelő mértékben sokszínű, nem szorulunk további színesítésre.

„A román határőrök megverik az ország területére érkező bevándorlókat, az Európai Unió mégis Magyarországot támadja. A migránsok ezért inkább hazánkon keresztül próbálnak meg tovább haladni. Ennek következtében döbbenetes állapotok alakultak a déli határnál, egy 130 fős bánsági magyar településen jelenleg 1500 bevándorló várakozik.

A Kontra beszámolójából kiderül, hogy a baloldali média állításaival ellentétben a migrációs nyomás sosem szűnt meg, sőt, az utánpótlás már úton van.

Szeptember elején a Demokrata megbízásából a déli határon jártam. Kollégámmal átmentünk a vajdasági oldalra is, onnan pedig a Bánsághoz tartozó magyar-román-szerb hármashatárhoz. Első kézből szerettünk volna tapasztalatokat szerezni a »nemlétező« migránsáradatról. Tanulságos utazás volt, az biztos.

A kétkedőknek ajánlom, hogy látogassanak el Magyarmajdányra és nézzék meg, hallgassák meg a helyiek beszámolóját arról, hogy mi a valóság a bevándorlás kérdésében. Elbeszéléseikből ugyanis egyértelműen kiderül: a »független« ellenzéki lapok ebben a kérdésben is szakmányban gyártják a kamuhíreket.

Elöljáróban szeretném tisztázni, hogy nem vagyok sem arab, sem muszlimellenes. Vannak magyar muzulmán és arab muzulmán barátaim is, még néhány pakisztánit is ebbe a körbe sorolok. Ennek ellenére támogatom a kormány bevándorlási politikáját: meg kell állítani a migrációt, nemet kell mondani a közel-keletiek és az afrikaiak tömeges érkezésére. Persze, közben a lehetőségeinkhez mérten segíteni kell a háború sújtotta országokat. Helyben kell őket támogatni! Ezzel együtt nem jó ötlet, ha Európát megtöltjük más kontinensekről érkezőkkel.

Senki nem akarhatja, hogy Európa, és azon belül Magyarország kulturális mintázata megváltozzon. A magyar nemzet éppen megfelelő mértékben sokszínű, nem szorulunk további színesítésre.”

Nyitókép: MTI/EPA/Toms Kalnins

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az a baj, hogy ezek a migránsok a délvidéki magyarlakta területeket amortizálják le, és, ahogy a cikkben írták, a szerbek ez ellen semmit nem tesznek. Nem tudom, hogy lehetne segíteni az ottani magyaroknak.

Illetve a románok az EU-s érdekköröknek sem tesznek keresztbe.

Semmit nem hallunk arról, hogy Boszniából Szerbiából mennek-e még migránsok Horvátország felé? Mert egy időben mentek, de a horvátok nagyon kemények voltak velük. És őket sem kritizálták.

Miért kéne etetni őket? Mire fel? Amikor lejárt az idejük a tranzitban mert elutasították őket, nyitva volt az út visszafelé. Mi mást lehet tenni egy olyan emberrel, aki nem tudja igazolni, hogy honnan jött, kicsoda ő és mit akar? Aztán az EU kibabrált velük, mert kritizálták a tranzitot, mi pedig megszüntettük. És érdekes módon a követségen már nem adnak be kérelmet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés