A román határőrök megverik az ország területére érkező bevándorlókat, az EU mégis minket támad

2021. szeptember 20. 13:58

A magyar nemzet éppen megfelelő mértékben sokszínű, nem szorulunk további színesítésre.

2021. szeptember 20. 13:58
null
Szalma György
Kontra

„A román határőrök megverik az ország területére érkező bevándorlókat, az Európai Unió mégis Magyarországot támadja. A migránsok ezért inkább hazánkon keresztül próbálnak meg tovább haladni. Ennek következtében döbbenetes állapotok alakultak a déli határnál, egy 130 fős bánsági magyar településen jelenleg 1500 bevándorló várakozik.

A Kontra beszámolójából kiderül, hogy a baloldali média állításaival ellentétben a migrációs nyomás sosem szűnt meg, sőt, az utánpótlás már úton van.

Szeptember elején a Demokrata megbízásából a déli határon jártam. Kollégámmal átmentünk a vajdasági oldalra is, onnan pedig a Bánsághoz tartozó magyar-román-szerb hármashatárhoz. Első kézből szerettünk volna tapasztalatokat szerezni a »nemlétező« migránsáradatról. Tanulságos utazás volt, az biztos.

A kétkedőknek ajánlom, hogy látogassanak el Magyarmajdányra és nézzék meg, hallgassák meg a helyiek beszámolóját arról, hogy mi a valóság a bevándorlás kérdésében. Elbeszéléseikből ugyanis egyértelműen kiderül: a »független« ellenzéki lapok ebben a kérdésben is szakmányban gyártják a kamuhíreket.

Elöljáróban szeretném tisztázni, hogy nem vagyok sem arab, sem muszlimellenes. Vannak magyar muzulmán és arab muzulmán barátaim is, még néhány pakisztánit is ebbe a körbe sorolok. Ennek ellenére támogatom a kormány bevándorlási politikáját: meg kell állítani a migrációt, nemet kell mondani a közel-keletiek és az afrikaiak tömeges érkezésére. Persze, közben a lehetőségeinkhez mérten segíteni kell a háború sújtotta országokat. Helyben kell őket támogatni! Ezzel együtt nem jó ötlet, ha Európát megtöltjük más kontinensekről érkezőkkel.

Senki nem akarhatja, hogy Európa, és azon belül Magyarország kulturális mintázata megváltozzon. A magyar nemzet éppen megfelelő mértékben sokszínű, nem szorulunk további színesítésre.”

Nyitókép: MTI/EPA/Toms Kalnins

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyugati Ádám
2021. szeptember 21. 09:52
A román módszer hatásos. Azért az egy rejtélyes körülmény, hogy a szintén EU tag Horvátországba senki nem megy. Ott voltam a nyáron 10 napig, tele volt turistákkal, de néhány kelet-ázsiait leszámítva, nem európai kinézetűt nem láttam. Az okra van egy sejtésem, de az eredmény mutatja hogy még a román módszernél is hatásosabb. Hiába no. A balkáni politika a közép-európainál jóval gyakorlatiasabb.
formaegy
2021. szeptember 21. 08:43
"A román határőrök megverik az ország területére érkező bevándorlókat, az Európai Unió mégis Magyarországot támadja." Van valami amiben úgy kell eljárni, mint a románok. Legyen az akár román, akár más, ha valami jó, nem kell szégyellni, hogy utánozzuk! Megverni a merkelcsorda határsértőket, és visszadobni a határon, hogy csak úgy nyekkenjen. Ennyi!
DonCiccio
2021. szeptember 21. 07:46
A románok tudják nem kell elszámolni velük, és hamar híre is megy a csavargók közt. A következő transzport hátha meggondolja magát....
Gáspár
2021. szeptember 20. 21:33
Elég baj, hogy valamikor, a Magyar(határőrök), nem zavarták vissza a Kárpátokon túlra, a bevándorlókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik