Pulai András: A miniszterelnök-jelöltek tigrisek voltak, karmok nélkül

2021. szeptember 14. 11:09
Én nem gondolom azt, hogy bárki nyert volna az előválasztási vitán – fogalmazott a Publicus Intézet stratégiai igazgatója.

A 168 Órának adott interjúban értékelte a vasárnapi baloldali miniszterelnök-jelölti vitát Pulai András. A Publicus stratégiai igazgatója szerint a vitán több mindent le lehetett szűrni a jelöltekről, így Karácsony Gergelyről például azt, hogy „megfontolt, de közben határozottan megy előre”, Dobrev Kláráról pedig azt, hogy „a férjén és a pártján keresztül is” megosztó.

Igazából nem voltak tigrisek, akik kiengedték volna a kis karmaikat, és össze-vissza szabdaltak volna mindenkit. Tigrisek voltak, de nem engedték ki a karmukat, és pacsikat adtak egymásnak”

mondta a vitáról Pulai. 

Hozzátette: szerinte nincs nyertese a vitának, mert „nem volt, aki kiugróan nagyon jó lett volna, és nem volt kiugróan rossz sem”. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mondjuk az már önmagában lesújtó a Moslékra nézve, hogy olyan politikai tanácsadói vannak, mint ez a Pulai (meg Böcskei stb. stb.).

,,Pulai András: A miniszterelnök-jelöltek tigrisek voltak, karmok nélkül,,

Tigrisek?
Gyurcsány ölebei mióta tigrisek?

Egymást nem látták meg, erre gondolt. Inkább smuciztak egymással, mert az volt a fő cél, hogy az egységet mutassák magukról.
Aztán másnap már lehetett feljelenteni, egymásba belemarni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés