Idáig halljuk a cuppogást: VV Zsolti után Gulyás Márton is válogatott alákérdezésekkel egyengette a főpolgármester kampányát

2021. szeptember 13. 11:11

Ódor János László
Kontra
Bebizonyosodott, hogy Karácsony Gergely egy igazi örök megúszós, túlélő, felfelé bukó karrierista.

„Karácsony, aki sehol nem volt ott, de ha mégis, nem tehetett semmiről, soha semmit se intézett el, mégis Ő a legnépszerűbb és legalkalmasabb jelölt, és különben is, rég volt, most Orbánt kell megbuktatni!

Nem elég, hogy első körben végignéztem a Partizán egyórás interjúját YouTube-on, később a vágatlan verziót is képes voltam végighallgatni a Spotifyon. A végén pedig keretbe foglalva az addigiakat, még egyszer visszatértem az egyóráshoz.

Röviden összefoglalom a lényeget a kevésbé ráérős olvasóinknak:

Hirtelen nem is tudom, hogy Osváth Zsolt vagy Gulyás Márton nyalta-e föl jobban Karácsonyt. A Fekete-Győr Andrással és a Márki-Zay Péterrel készített interjúk után azonban teljesen egyértelművé vált: Gulyás látványosan alákérdezett a főpolgármesternek, akivel az adás során végig kesztyűs kézzel bánt. 

Bebizonyosodott, hogy Karácsony Gergely egy igazi örök megúszós, simulékony, helyezkedő, túlélő, felfelé bukó karrierista. Útját tönkretett pártok, és persze, egyre jobb pozíciók kísérték. A tanult szerénység és az önkritika mögött önimádat és »szeressetek már!«-vágy bújik meg benne.”

Nyitókép: Youtube

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés