Megjelent az előválasztás hivatalos videóklipje

2021. szeptember 5. 23:02
A klipben számos, a baloldali-liberális oldalhoz köthető ismert közéleti szereplő tűnik fel.

„Az aHang a Civil Választási Bizottsággal (CVB) együttműködésben, közösségi adományozásból dalt és klipet készített az előválasztás alkalmából. Fogadd szeretettel, és gyere előválasztani szeptember 18. és 26. között! Legyen szavad, maradj szabad!” – olvasható az ellenzéki előválasztás hivatalos Facebook-oldalán. A számos ismert balliberális közéleti szereplőt felvonultató klip zenéjét Hrutka Róbet szerezte, a szöveget Mischl Róbert jegyzi.

Nyitókép: Youtube

 

 

 

Összesen 305 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Előválasztás"? Előalkudozás! Amúgy, nincs miben/miből választani, mert már valakik megírták az úgynevezett ellenzéki programmot, s ezt a kabátot kell a gombhoz varrni. Más szóval: itt robot-álképviselők lépnek majd színre, ellenzéki leckefelmondással.

"közösségi adományozásból dalt és klipet készített az előválasztás alkalmából"

Zs kategóriás senkik lenyúlták megint a kisembereket. Ezek a nagyon
öntudatos, elkötelezett liberálisok, akik egyébként nem többek, mint
prolongált kamaszok, akiknek nem jött meg az esze, miért nem ingyen
dolgoztak, ha már annyira szívükön viselik a szabadság sorsát itt
Magyarországon?

Ha ezzel a klippel nem mozdítják meg a magyar vidéket, akkor semmivel.

Hahó, udvari kobzosok, előre!

Lenin, a forradalom első éjszakáján elsőként Lunacsarszkijt fogadta, aki 29-ig irányította az oktatást, a kultúrát. Lenin tudta, hogy a hatalom megszerzéséhez, megtartásához milyen fontossággal bír a kulturális terület. Orbán Viktor nem tanult Lenintől....vajon miért nem?

Vajon miért nem sikerült legalább politikailag a semleges zónába eljuttatnia az értelmiség jelentős részét? Különösen akkor, amikor a finanszírozás terén az Orbánnal szemben állók privilégiumokat élveztek, élveznek. Vagy csak egyszerűen arról van szó, hogy a zsidó liberális értelmiségnek, művészeknek nincs szakmailag riválisa? S baloldali politikai determináltságuk, érdekrendszerük, az Orbán melletti oldallal szembeni elutasítottságuk ennyire erős?

Az ellenzék fejhosszal vezet a választók széles rétegeinek megnyerésében, aktivizálásában, az emberek hétköznapi tudatának formálásában. Grisára utalva mondhatjuk, hogy már a spájzban vannak. Gyulyás Gergely kinyilatkozta, hogy nincs kultúrharc. Talán azért, mert kevés hozzá a muníció, vagy hiányzik annak felismerése, hogy a választás eredménye múlhat ezen.

Ami a klipet illeti...azért néhány arcról az ember eszébe jut egyesek egykori morális, emberi, politikai vargabetűje, a múlt gerinctelen kiszolgálása, s most ezek festik fel a jövőt? Milyen jövőt? Erről csak szivárványos felhőket festenek az égre, a beboruló égboltról hallgatnak. De dolgoznak a helyzetbe kerülésért, hajtja őket az Orbán, a másik Magyarország elleni gyűlölet.

Tombol a diktatúra, na...

Megnyugtat, hogy Te is így látod. Kádár alatt sem volt másként, de akkor azért Aczél kissé odafigyelt az arányokra, igaz, taktikai okokból, de a kultúra világa szélesebb spektrumú volt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés