Kénytelen vagyok visszatérni Falus Ferencre

2021. augusztus 05. 20:18

Falusnál valamivel rafináltabban, de a nagy nyugati lapok is ezt adják elő.

2021. augusztus 05. 20:18
null
Hont András
Hont András
Facebook

Kénytelen vagyok visszatérni Falus Ferencre. Az Azonnali megkérdezte, hogy ugyan árulja már el, hogy miért tartja veszélyesnek az augusztusi 20-i ünnepségeket, amikor a Pride-ot nem tartotta annak. Az egykori hisztifőorvos a következőket sorolja föl: 1) túl vagyunk az optimális mélyponton, 2) egy felvonulás kisebb kockázattal jár, mint ahol az emberek állnak egymás mellett, 3) a Pride-on kevés vidéki vett részt, és hozzáteszi még, hogy 4) hazajönnek a nyaralók. Értjük, a vírus jobban terjed, ha ácsorognak, mintha azonos ütemben sétálnak egymás mellett, és néha megállnak. Emelem kalapom ezelőtt a tudás előtt. Biztos a SOTE-n tanítják. (https://azonnali.hu/.../20210805_megkerdeztuk-falus...)

Falus még azzal a meglátással támasztja még alá mondandóját, hogy »egy lassú emelkedés tapasztalható, általában egy hét alatt duplázódnak az esetek«. Bár a cikkben hivatkoznak a posztomban szerepló számokra, azt nem értem, hogy ott melegében miért nem szegezik Falusnak, hogy de, hát, NEM duplázódnak. Ma 72 fertőzött volt, egy hete 65, két hete 71, három hete 49, négy hete 55. Minden más szám pedig stagnál. De mondott arra valamit, hogy miért beszél összevissza. És akit belerángattak már a pszichózisba, vagy csak nem meri bevallani, hogy beszari, vagy a konformizmusát, az alattvalói létét szeretné fedezni, annak ez lesz a tény. És ez megy másfél év óta. Falusnál valamivel rafináltabban, de a nagy nyugati lapok is ezt adják elő, a hazaiakról meg ne is beszéljünk. Hogy miért szerepel az ellenkezője annak, ami egy hete volt, vagy arra miért nem térünk vissza, amit korábban állítottak. (Annyit még, hogy van négyvödrös változat is, biztos, ami biztos).

Kapcsolódó cikkek

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ambaracurjan
2021. augusztus 06. 19:17
1, Ez év áprilisban összeszámoltuk hogy az ismeretségi körünkben hányan haltak meg úgy a vakcina beadása után néhány napon(max 5 nap) belül hogy az oltáskor semmi bajuk nem volt. 8-ig jutottunk(ebben a számban nincs benne egy egészségügyis családtag beszámolója a kórházi osztályról, akkor min. duplázódna a szám). Ezekről az esetekről konkrétan tudtunk. 40-90 évesig. A "ludas" vakcinák gyakorisági sorrend szerint: Astra-seneca, Pfizer, Moderna, és egy Sinopharm. Szputnyik nem volt köztük. 2, A szóban forgó kórházi osztályon, aki a dolgozók közül be volt oltva mind kovidos lett(nem csak fertőzött hanem beteg lett, egyvalaki súlyosan). Aki nem volt beoltva az nem lett beteg. 3, A családban és rokonságban volt aki beoltatta magát és volt aki nem. De még előtte maj'd mindenki átesett a koronavíruson. Én gyorsan és aránylag könnyen vészeltem át, 2 nap alatt, de megtapasztaltam milyen partra vetett halnak lenni és levegő után kapkodni. Az elmúlt szűk másfél év semmit nem változtatott a meggyőződésemen: a vírus valós, kivétel nélkül mindenkinek át kell esnie rajta, a géntípusa és az életkora-kondíciója határozza meg ennek a kimenetét(észrevétlen, betegség, halál) A vakcina van akit véd és van akit legyengít vagy elpusztít, lehetetlen megmondani hogy több-e a kára mint a haszna vagy fordítva. Nem utolsósorban azért nem, mert rendkívüli mértékű az információ elhallgatás és deformálás(nyugi, nem csak nálunk, világszinten: ebben a kormányok, a tudomány vallás felkent papjai és a gyógyszeripar nagy egyetértésben leledzik). A maszk, a karantén és egyéb korlátozások a járvány elején indokolt volt(mondom az elején, az ismeretlen és a terjedés fékezése okán) de ez év tavaszától már biztosan nem volt az. A politika, a fontoskodó média-huszárok és a gyógyszergyártók ráültek a vonatra ami csak vitte őket és most is viszi, viszi, viszi....) A "negyedik hullám"(khmm) pedig nem az átojtottság miatt lesz gyengébb hanem mert a többségen már átment a vírus. Ez van elvtársak, ahogy Lenin is mondta, egyszer minden járvány elmúlik , azután jön a kommunizmus! De addig is fontos hogy kihasználjuk a lehetőséget az emberek ideológiai nevelésére. Tehát oltassatok elvtársak! És irtsátok az oltásszkeptikusokat!
Halászné
2021. augusztus 06. 11:20
Az a bajom az ellenzéki politikusokkal, hogy vizionálják a 4.hullámot, de nem kérik, hogy vegyék komolyan az oltásokat és kérik, hogy egyre többen oltassák be magukat.A sok hülye beszédet egy kicsit tompítaná. Tisztelt Falus Ferenc! A Pride-on a sok külföldi résztvevő nem volt rizikófaktor? Szánalmas az ellenzék!
olajfa1
2021. augusztus 06. 10:45
Úgy néz ki a helyzet, hogy ezzel a járvánnyal még nagyon sokáig együtt kell élnünk! AKI/K/ NEM OLTATTÁK BE MAGUKAT... AZOK "ÍGY JÁRTAK" -sohasem késő meggondolni magukat...- Falushoz meg annyit, hogy neki aztán igazán az "üléspontja határozza meg az álláspontját"... Mondjuk abban igaza van hogy Tüttő Kata hamarosan jön haza... és akár még a lótól elkapott betegséget is hazahozhatja... és terjesztheti...
VeJoLa
2021. augusztus 06. 09:51
Orosz rulett ez! Csak a ravasz meghúzása dönti el utólag, kinek volt igaza. Bár lenne elég bátor a kormány ahhoz, hogy a fogukat csattogtató hazai ellenzék dacára is szakítson az EU-mainstream pandémiapánikkal! Ott már 90%-os oltottságtól várnák a nyájimmunitást, ezért tesztelnének, maszkolnának, zárnának, kötelezően vagy kikényszerítve "önként" oltanának, holott mára mindegyikről bebizonyosodott, hogy akár még több kárt is okozhat, mint hasznot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik