Jakab Péter egy tojásos lecsóval folytatja lázadását a Fidesz-uralom ellen

2021. augusztus 05. 20:05

Nincs is jobb vacsora nyáron, mint egy jó tojásos lecsó. Kár, hogy lassan ez is luxus Magyarországon, elnézve, milyen ütemben nőnek az árak – Írta Facebook-posztjában a Jobbik elnöke.

2021. augusztus 05. 20:05
null

A Jobbik elnöke töretlenül folytatja bátor gasztronómiai lázadását, amidőn ezúttal a parizeres vajas kenyér indította forradalmi úton öntudatosan tovább haladván, újabb kulináris tematikájú poszttal örvendeztette meg híveit. A képen szereplő tojásos lecsó bár inkább tűnik egy híg zöldséges rántottának. Ha tanácsolhatjuk, fogyasszon mellé kenyeret is! Jó étvágyat kívánunk! 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tesoro
2021. augusztus 09. 14:36
Te nagyon szerencsétlen Jákob! Hamarosan oda fogsz jutni a többi csicskával, hogy tényleg csak lecsót tudsz majd zabálni! Képmutatók vagytok egytől egyig! Hamarosan kifogy az ötlettáratok, nem fogjátok tudni támadni a kormányt:)))
Öszöd
2021. augusztus 08. 16:33
Hasonlít hozzád,a lecsóból lett tojásrántotta.Jobbikból lett kommunista.Téged is nehéz lett felismerni,mint a lecsódat.Írd rá mit eszel legközelebb, téged már ismerünk, teljesen fölösleges humorizálnod, csicska vagy.
enes
2021. augusztus 06. 23:07
00
Palatin
2021. augusztus 06. 20:01
Jakab, ez az eszelös vásári kurjongató -, Gyurcsány pörölyforgatója. Azt tudnia kell mindenkinek, hogy aki Jakabra szavaz, az Gyurcsányra szavaz. Jakab Gyurcsány végbélkúpja is egyben. A Jobbik azzal a párttal fekszik egy ágyba, amelyik ellen létrejött. Ez a politikai prostitúció magasfoka. Jakab egy minösíthetelenül aljas és áruló figura. Én csak azon csodálkozom, hogy vannak, akik ezt az erkölcsi hullát hajlandók támogatni. Figyeljétek meg jól Jakab fizimiskáját. Van benne valami csecsemöszerü duzzadt bárgyúság. Ö egy pszichopata, ez minden megnyilvánulásából világosan látszik. A fickó nem normális, az fix. Kimondottan gusztustalan egy figura. Még a madár is az égen azt csiripli, Hogy Jakab egy beteglelkü szimpli, Egy nagyszájú, esze-nincs trampli, Kinek igencsak erogén a krumpli. Amint a nap felkél, készül a botrányhoz, Mert gógyija nincs okosabb játszmához. Majd krumplit tisztít és gondosan hámoz, Egyet Kövérnek, egyet Orbánnak zsákoz. Közismert róla, hogy semmihez se konyít. Beszédet nem ír ö, mindent fejböl vonyít, Böszme hangerövel, rágalmaz és uszít, Eszelös szemében sötét lelke sunyít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik