Fürjes Balázs pezsgőt nyert a Telex újságírójától

2021. június 11. 10:00
Az államtitkár abban fogadott, hogy Karácsony Gergely elindul az előválasztáson.

„Még tavaly szeptemberben fogadtam Tenczer Gáborral, a Telex újságírójával egy üveg pezsgőben, pár héttel ezelőtt kiderült, nyertem”tette közzé a Facebook-oldalán Fürjes Balázs. Az államtitkár a témával kapcsolatban feltette a kérdést:

„Elgondolkodtak már azon, milyen minőségű lenne az a munka, ami, ahogy a főpolgármester mondja, púp a hátára, amihez semmi kedve, amit egyetlen porcikája sem kíván? Önök milyen lelkesen és eredményesen végzik a nemszeretem feladatokat? Vagy azokat csak úgy ímmel-ámmal végezzük el?”

A politikus megköszönte a nyereményt, és kifejezte reményét, hogy a jövőben „hátha lesz mit ünnepelni”. Ezt az Európa-bajnokság miatt írta, hiszen kedden fog játszani a magyar válogatott a portugálokkal, majd június 19-án a franciákkal. „A magyar csapat az elmúlt 2 évben sorra okozta nekünk a kellemes meglepetéseket – bárcsak tudnák ezt folytatni a fiúk!” – zárta bejegyzését Fürjes.

 

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt már leírták korábban, nincs szükség semmilyen hírláncra és cenzúrára. Egymást figyelik, ha valamelyikük belekap egy ismert emberbe, akkor a többiek is arról fognak írni, ha egy témában nagy a hallgatás, akkor ők sem feszegetik. (vagy ha nagyon merészek, akkor írnak egy "ilyen álhírek terjednek a szélsőjobbos portálokon, íme a cáfolat" cikket a témáról)

A 444 is hasonló színvonalú volt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés