Lala! Ezért a sajátjaid nem dicsérnek meg téged…

2021. május 6. 15:18

Juszt László
Facebook
Ezt az összehasonlítást a kormány és csicskái készítették.

„Lajos! Te Isten vagy. Legalább már világos, hogy azért ülsz az Aperitív Bizottságban (byHofi), hogy leleplezd őket. Nem is gondoltam volna, hogy egy héttel a hazug táblázat megjelentetése után coming outot követsz el.

»A vírusszkeptikusok felháborítóan primitív statisztikákkal állnak elő. Összeméricskélik a különböző vakcinák hatását anélkül, hogy sztenderdizálnák az adatokat. Hát, az úgy nem mond semmit. Hiszen az egyik típusú oltóanyaggal a 65 év feletti, más krónikus betegséggel is kezelt betegeket oltjuk, a másikkal a 40 év felettieket, akik egészségesek, akkor a két adatbázis nem vethető össze, teljesen nyilvánvaló. Tehát olyan sarlatánságok vannak közben a baloldali elemzők között, hogy az hihetetlen.«

Majdnem tökéletes a vallomás. Olyannyira, hogy minden hozzáértő ezt mondta. A baki csak az, hogy ezt az összehasonlítást a kormány és csicskái készítették.

Lala! Ezért a sajátjaid nem dicsérnek meg téged…”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Milyen hamis táblázatról beszél?
Karikó Katalin megbánta, hogy reagált rá.

Az a táblázat nem tudósoknak készült, hanem neked és nekem.,Végül Karikó elárulta, hogy megbánta, hogy megszólalt a kormány által kiadott táblázatról, ami a vakcinák után jelentkező fertőzéseket és haláleseteket szedte össze:

„Úgy történt, hogy Atlantában át kellett szállnom, és amíg vártam a csatlakozást, ránéztem erre a táblázatra, és mondom, mi ez? Ha valaki öngyilkos akar lenni, ez alapján kér egy Pfizer-vakcinát, és azt hiheti, meghal tőle. Félálmosan írtam rá egy választ, de nem kellett volna.”,

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés