Hrutka János semmi olyat nem mondott, ami miatt el lehetne bocsátani az állásából

2021. április 6. 17:37

Hont András
Facebook
Petry Zsolt semmi olyat nem mondott, ami miatt el lehetne bocsátani az állásából.

„Hrutka János semmi olyat nem mondott, ami miatt el lehetne bocsátani az állásából. Akkor is ezt mondanám, ha nem értenék egyet vele.

Petry Zsolt semmi olyat nem mondott, ami miatt el lehetne bocsátani az állásából. Akkor is ezt mondanám, ha egyetértenék vele.

Megkérek mindenkit, aki a múlt héten fölháborodott azon, hogy a Kúria elmarasztalta Tóta W. Árpád »büdös magyar migránsok«  kitételéért a HVG-t, és most nem háborodik föl Petry Zsolt kirúgásán, az vonja vissza a múlt heti fölháborodását. Köszönöm”.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Teljesen egyetértek.

Ám némi distinkció megkívántatik. Hrutka teljes mellszélességgel, mondhatni kihívóan kiállt egy a magyar társadalmat megosztó politikai vélemény mellett, az alkalmazója azonban nem vállalta, hogy emiatt nem foglalkoztatja tovább. Ráadásul nagyon valószínű, hogy a sportkommentátorkodás csak a mellékállása volt és ha akar, talál másikat. Petry Zsolt egy sportról szóló interjú egy szakaszában Gulácsi Péter véleményét tiszteletben tartva arról beszélt, hogy élsportolóként nem kellett volna társadalompolitikai véleményt megfogalmaznia, mert ellenségeket szerez magának a közönség körében. Nem mondott véleményt a szóban forgó kérdésről, nem írt róla publicisztikát, mint Hrutka. Csupán a politikai hovatartozását érzékeltette. És Petryt nyíltan ezért a nem is német közegben megjelent interjúrészletért rúgták ki a sportállásából. És nagyon valószínű, hogy ezzel úgy megbélyegezték, hogy nem lesz többé olyan német, sőt nyugati futballcsapat, amely alkalmazni merné őt.

Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam ennek a két történetnek nem ugyanaz a súlya.

Mindekettőt faszság volt kirúgni.

Szerinted felmondott? Ne viccelj.

Times are gone for honest men
And sometimes far too long for snakes

"az a riporter aki teliszájjal elkezdi a nézőközönséget "hülyézni" mégis mire számít??"

Ez tényleg megtörtént?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés