Átrendezte az ATV díszleteit és mindenkit kiosztott Bencsik János

2021. március 3. 13:55
Szanyi Tibornak tetszett, hogy „az egykori náci egy kommunistához dörgölőzik”.

Bencsik János is részt vett az Atv legutóbbi Csatt című műsorában, de nem volt megelégedve az ülésrenddel, és elült Volner János mellől (egyébként korábban mindketten jobbikosok voltak). Azt mondta a független képviselő – aki megalakította a Polgári Válasz nevű mozgalmat –, hogy tisztázni kellene a viszonyokat, és a nézők becsapásának tartaná, ha maradt volna a helyén, hiszen a műsorban három ellenzéki politikus – rajta kívül Szanyi Tibor és Szabó Szabolcs – és egy kormánypárti képviselő, Volner János vesz részt. Ezután beszólt Szabónak is, akit virtigli neoliberálisnak nevezett, Szanyit pedig lekommunistázta.

Szanyi, az Igen Szolidaritás alelnöke persze visszaszólt. Azt mondta, tetszik neki, hogy az egykori náci egy kommunistához dörgölőzik.

A műsort itt tekintheti meg:

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mekkora kretén!

"Polgári ellenzéki képviselő vagyok"...
Ááááááá!

És ugye ez a kretén KILÉPETT a Jobbikból, mégis 101%-ban ugyanazzal a jakabi-gyöngyösimártoni kabaréba illő áruló attitűddel áll ki demonstratíve a ballib mellé.

Most azt hagyjuk is, hogy mennyi következetesség van abban, hogy a moslékellenzéken kívüli Szanyival sorsközösséget vállal a moslékellenzéken kívüli Volner (egy évtizeden át a párt- és frakciótársa) ellenében...

Az ember esze megáll... jobbikos csürhe.

De úgy csahol onnam, hogy kilépett a Jobbikból, tehá elvileg ő a moslékellenzéknél is "persona non grata". Reménykedik még, hogy felveszi a ladik? Ez a Bencsik méltán pályázhat a legszánalmasabb jobbikos címére, pedig nagy a verseny.

Egon!

Szuper, hetente hozz össze ilyen humoros műsort, s mutasd be a magyar abszurdot, tényleg csak egy kávé hiányzik. Hogyan lesz a Bencsik náciból kommunista......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés