Kierőszakolják, amit a Teremtő nem tett lehetővé

2021. január 26. 07:39

Mennyire minősül irgalmasnak az, aki előre megfontolt szándékkal legyártat magának egy apa nélkül felnövő gyereket.

2021. január 26. 07:39
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli
Vasárnap

„Boldog leszbikus pár tologatja a babakocsit a balliberális hírportál videójában; vidám kaliforniai csoportkép a kislánnyal, akinek születési anyakönyvi kivonatában három apa szerepel; hangulatos fotó a női magazin cikksorozatában egy anyáról és a spermabankból vásárolt spermával megfogant kisfiáról – mosolygó szemek, beteljesült vágyak, szívecskés emodzsik mindenütt. S ha valaki ennyi rózsaszín láttán ünneprontóan akadékoskodni kezdene, már zúdul is rá a népharag: »Milyen ember az, akit zavar mások boldogsága?!?« »Mindenkinek joga van a boldog élethez!!« – hangzik nemcsak az agnosztikus és az ezoterikus sarokból, hanem egyre inkább keresztény körökből is.

Két dologban persze mindenképp megegyezhetünk. Egyrészt: azzal senki nem segít a helyzeten, ha alpári stílusban szidalmazza az ily módon már létrejött konkrét életközösségek tagjait – ez már csak stratégiailag is helytelen eljárásmód, hisz épp a »minket mindenki gyűlöl és elnyom« narratívának hoz pontot. Másrészt: boldogságra törekedni nem bűn, sőt, a lehető legtermészetesebb dolog. Ebben sincs köztünk vita. Csakhogy volna itt egy definíciós probléma. Az utóbbi hetek szivárványos kampányai ugyanis azt sugallják: boldogság az, ha felnőtt emberek spermadonor (vagy akár petesejtdonor plusz béranya) segítségével megcsináltatják maguknak a gyereket, akire vágytak. Ha kierőszakolják, amit a Teremtő valamiért nem tett lehetővé.

Ám attól tartok, a boldogság nem ez. Keresztény szemmel legalábbis semmiképp. Egy magát hívőnek mondó ember ugyanis jó eséllyel belátja, Jézus Krisztus nem azért jött, hogy jól kitoljon velünk, hanem hogy »életünk legyen és bőségben legyen«. Márpedig amikor ugyanő tételesen felsorolta, kik is tekinthetők boldognak, ott olyanok szerepeltek, mint a ráhagyatkozni képes lelki szegények, az irgalmasok, a tiszta szívűek, vagy éppenséggel – horribile dictu – a szomorkodók. Kérdés, mennyire minősül irgalmasnak az, aki előre megfontolt szándékkal legyártat magának egy eredendően apa (vagy anya) nélkül felnövő gyereket, aki esetleg soha nem is fogja megtudni, ki is az, akitől génállományának – kinézetének és adottságainak – jelentős részét örökölte.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2021. január 27. 20:03
A jövő lehetőségei: inszemináció (lefagyasztott spermiumok beültetése a kihordó hölgyekbe), Bér anyaság (a megtermékenyített petesejtet a magzatot kihordó, és megszülő hölgybe ültetik), a megtermékenyített petesejtet nem hölgybe, hanem egy alkalmas kihordóba, és megszülőbe ültetik. Az első kettő már napi gyakorlat, a harmadik még a jövő zenéje. Az mindegyikből látszik, hogy a férfiból, a szaporodáshoz, csak a spermium szükséges. Persze, az élet nem csak a szaporodásból áll. Vízió: Egy nő évente megérlel kb. 13 petesejtet, a 10 milliós népesség fenntartásához, 80 éves átlagéletkort feltételezve, kell kb.10 ezer nő, egy férfi kb. 1000 nő megtermékenyítéséhez elegendő spermiumot termel, ez azt jelenti. hogy az inszeminációt végző férfiak elegendőek lesznek a spermium előállítására is. Az így létrejövő népesség tevékenységéről ráérünk akkor gondolkodni, ha ez a népesség létrejön. Ebből látható, hogy a migránsokra semmi szükség nincs.
Mr. Sarah Kaufmann
2021. január 26. 17:02
Isten-maszlag nem létezik objektíve, a nyomorító patriarchofasizmus mesterséges társadalmi konstruktumai és pusztító ó-erkölcse alól pedig fel kell szabítani a társadalmat.
123321
2021. január 26. 12:11
jóemberék facebook likeokra konvertálják a "gyereküket"
Alexis de Tocqueville
2021. január 26. 10:11
Nem kell túlbonyolítani: A buzikat nem Isten, hanem a Sátán teremtette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik