Petike megint fullba nyomja a kretént

2021. január 13. 16:30

Diétás Magyar Múzsa
Facebook
Persze a gonosz EU a hibás, és nem az, hogy ahogy esik, úgy puffan alapon oltanak az oltópontok, á dehogy.

„»Mindannyian reménykedtünk abban, hogy az a Brüsszelből ígért eufória, ami az oltóanyagok gyors szállításából fakadt, majd másként fogja elkezdeni 2021-et, mint ahogy befejeztük a tavalyi esztendőt, de mára világossá vált, hogy az oltóanyagok nem milliószámra, vagy százezerszámra érkeznek, hanem csak úgy csöpögtetve, tízezrenként az EU tagországaiba.«

Azt mondta, ez későbbre teszi át a korlátozások feloldását, de a kormány folyamatosan tárgyal arról, hogy keleti irányból is lehessen oltóanyagot vásárolni, és ha ez nagy számban sikerül, engedélyt adnak a magyar hatóságok, és gyorsan be tudjuk oltani az embereket, akkor a korlátozó intézkedéseket is jóval hamarabb fel lehet oldani."

Petike (úgy tűnik Menczer Tamás kapott pár nap szabadságot) megint fullba nyomja a kretént. Ugyan hova tennénk és hogy adnánk be milliós nagyságrendű oltóanyagot? Persze a gonosz EU a hibás, és nem az, hogy ahogy esik úgy puffan alapon oltanak az oltópontok á dehogy. Meg persze reklámozzuk csak az aliról rendelt oltóanyagot, nyilván nagyon jó lesz az is, meg az orosz vakcina is, amelynek előbb még át kéne mennie azon a tesztfolyamaton, amelyen a Moderna meg a Pfizer oltóanyaga tavaly átment. És nyilván a Ruszvakcinozavod (tulajdonosa egy volt biztonsági őr, aki Putyin másodunokatestvérének lányát vette el) majd gyorsabban és jobban termel, mint a milliárdos profitban érdekelt BigPharma. Ezt mindenki tudja, hiszen 1990-ben ezért cserélte le az ország a Zsigulit Swiftre meg használt Golfra. Mint ahogy az orosz vadászgép is jobb lesz mint az amerika, ha öt év múlva (húsz éve öt év múlva) belerakják a SzKUMCUVL-783 típusú hajtóművet, amivel kisebb gondok vannak, mint például hogy tíz óra működés után szétesik, de nagyon nagy fejlesztési potenciál van benne.

Persze, ahogy tegnap is írtam, mi sem növeli jobban az oltakozási kedvet, mint az, hogy aki ezt olvassa, tudja hogy sietni kell, mert aki nem intéz magának frankó nyugati oltóanyagot, azt beoltják Gagarin-cseppekkel.

Az meg, hogy neveletlen énekesmadárként már megint nem a fészekből kifele fordulva végezzük a dolgunkat, szinte már szóra sem érdekes. Az ország oltóanyag-ellátását ténylegesen végző Európai Uniót szerencsére nem különösebben érdekli Petike.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mamikám segíts! Ha jövőre ezekre szavaztok emberek, itt megvalósul Kazohínia.

,,Ha valaki komoly dolgokról komoly értekezést akar írni, ne fullassza ilyen nyögvenyelős, dekurvárautállak humorba.,,

Túl sokat vársz egy ügyvédtől.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés