Tüntetések, halottak

2021. január 12. 14:50

Jeszenszky Zsolt
PestiSrácok.hu
Mind a négyen erőszakos cselekmények áldozatai, haláluk szomorú és szégyenteljes. A négy eset és a négy ember között nincs különbség.

 Egyikük egy visszaeső bűnöző, aki az elmúlt két évtizedben nagyjából börtönből börtönbe járt. A köztes időben többek között fegyveres rablásokat követett el, egyik alkalommal egy terhes nő otthonába betörve, a hasához fogott fegyverrel rabolta ki őt. A halálos adag háromszorosának megfelelő fentanil volt a szervezetében, amikor egy rendőri intézkedés során életét vesztette. Másikuk a légierőben 14 évet szolgált veterán katona, feleség és anyuka. Egy politikai demonstráció során egy rendőr nyakon lőtte és belehalt a sérülésbe.

Egyikük neve azonnal körbejárta a médiát, nemzeti hősnek kiáltották ki, a halála miatti felháborodás országos szintű tüntetéseket robbantott ki, milliók cserélték világszerte feketére a profilképüket az iránta viselt szolidaritás jeleként. Másikukról a média síri csendben hallgat, rosszabb esetben belföldi terroristának nevezi. Nem égetnek fel városokat a halála miatt, nem lesz a neve trend a Twitteren. Nem lelnek új gazdára cipők, táskák és lapostévék ezrei amiatt, hogy ő nincs már köztünk.

Vajon melyikük melyik? Melyikükkel volt/van tele a magyar »független« sajtó (is)? Melyikük bűneit relativizálják, és melyikükét nagyítják fel a »demokrata« politikusok? Melyikük halálát siratják és melyikükét nevezik megérdemeltnek a Facebook-huszárok? George Floyd és… valószínűleg a másik nevet a legtöbben még csak nem is hallották, segítek: Ashli Babbitt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez most tökéletes volt Jeszy-től.

Én már csak arra vagyok kiváncsi, hogy ha a törő-zúzó, gyújtogató, szobordöntő, bírósági és állami épületekbe betörő stb. stb. BLM/antifa-csürhe sok hónapos tombolása során EGYETLEN EGY ilyen eset lett volna, azaz videón látnánk, ahogyab a rendőr közvetlen közelről agyonlő egy embert (mondjuk történetesen egy FEKETÉT), mi történt volna...

Vázoljam mi történt volna?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában