Cseh Katalin: Orbán Viktor gyakorlatilag egy pária most már Európában

2020. november 19. 14:05
A Momentum politikusa szerint az európai értékeket össze kell kötni az európai pénzekkel, mert „Európa nem bankautomata”.

A Momentum politikusát az ATV-n kérdezték az uniós költségvetésről, valamint a helyreállítási alapról. Mint mondta, „Orbán Viktor Magyarország jövőjével játszik, és ez minden józan gondolkodású emberben elképesztő haragot és dühöt vált ki.” Cseh Katalin arról is beszélt, hogy szerinte „teljesen abszurd érv”, hogy a jogállamiság egy nem megfogható fogalom, és mint mondta, ez világosan benne van a jogszabályban. Említette, hogy a költségvetésben lehetnek például makroökonómiai feltételek, ezekhez párosított most az unió egy jogállamisági feltételrendszert is.

Hozzátette, hogy „van lehetősége a magyar kormánynak megtámadnia az Európai Bíróságon a törvényt, lehet meg is fogja tenni. Ez egy teljesen, az európai törvényekkel összhangban levő szabályozás, amely minden országra érvényes. Ezt mindenkinek be kell tartani, csak a magyaroknak és a lengyeleknek van ezzel gondja”. Cseh Katalin a műsorban arról is beszélt, hogy „évek óta tapasztaljuk, hogy Magyarország politikailag elszigetelődik”, és hozzátette, hogy „Orbán Viktor gyakorlatilag egy pária most már Európában, amely köszönhető ennek a viselkedésének is.”

 

 

 

Összesen 186 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Undorító hazug féreg.

2010 óta, Orbán Viktor irányításával, Magyarországon komoly építkezés zajlik az élet minden területén. Ez az építés igyekszik a múlt eredményeit tovább örökíteni a következő generációk számára egy évről évre erősebb és teherbíróbb országban...
A nemzetellenzéki bal oldal, liberális, szocialista, demokrata, momentumos megnevezések alatt a magyar identitás teljes lerombolásán ügyködik, végeredményben a magyar nép felváltásáért idegen embermilliókkal, akik ma még azt sem tudják: mi az, hogy Magyarország!
Ehhez George Soros 27 milliárd dolláros alapítványi rablott pénzei adják a fizetségüket.

Az Orbánt ismerem.
De ki ez a nő?

CSAK JELZEM, HOGY EZT A JÓ GYURI NEVŰ TAHÓT BÖJTE CSABA ALJAS GYALÁZÁSÁÉRÉRT, PEDOFILOZÁSÁÉRT LEÍRTOTTAM INNEN.

JAVASOLOM NEKTEK IS.

Packó

Minket magyarokat már undorító turáni törzsnek tituláltak (Harold Nicolson trianoni angol főtárgyaló). Miért lenne egy magyar politikus Nyugat kedvence?

Tipikus bolsevik retorika és érvrendszer egy túlmozgásos hülye picsától.

A Soros ügynökök, köztük te is, sokat dolgoznak ezen. Azért jó ha tudod, a magyarok többsége, köztük sok normális zsidó ember is hányingert kap tőled, tőletek. Nem az itthoni szélsőjobb fenyegeti a hazai zsidóságot, hanem ti. Ti visszamentek az USA-ba, Kanadába, de a csóró zsidó többség itt marad. Miként történt ez a holokauszt idején.

Én azt nem értem, hogy, ha Orbán Viktor el akarja lopni az eus
pénzeket, akkor miért akadályozza meg, hogy azok bejöjjenek az
országba.

Na mindegy, lehet, hogy szűk horizonton vizsgálom az eseményeket.

Ez teljesen igaz. A zűr attól van, hogy bizonyos ügyekben a Parlamentnek vétójoga van ( elfogadja vagy visszautasítja ) a Tanács anyagát. Ők szavazták be a jogállamisági akármit. Lehet, hogy a háttérben a fukar államok álltak, akik nem szivesen vállalnak kezességet a szerintük link déliekért. Erről viszont tudták, hogy ezt mi vétózzuk, azaz mi leszünk a "rossz fiuk". Ez egy bonyolult játszma.

Orvosnak tanult es lett belole egy hazajat gyulolo es elarulo nagy senki.
Pedig a tandijat is a magyar allam fizette es kit gyogyitott o meg ezert?
A tobbseget arulta el helyette.
Szegyen.
Meg fiatal es mar milyen gonosz!

Holnap kezdik el a tesztelést.
Karácsonyék kiket tesztelnek?
Még a saját Főpolgármesteri Hivatalban dolgozóit sem teszteli.

Most már világos, hogy hasonlóan hazudtak például Németországról 70 éve a "demokráciák" sajtójában.

Honnan veszed, hogy Magyarország a hazája? Mert én még egyetlen erre utaló jelet sem láttam.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés