Ideje lenne, hogy Orbán gyermeki konfabulációja járvány-ügyben már a választási kampány része legyen, vagy sem?

2020. október 31. 20:36

Para-Kovács Imre
Klubrádió
Ha azzal áltatja a Kossuth Rádió hallgatóját, hogy „Kész zűrzavar, ami Európában uralkodik”, akkor azt hiszi megúszhatja a következményeket?

„Ideje lenne tisztázni, hogy Orbán Viktor önfeledt és gyermeki konfabulációja járvány-ügyben már a választási kampány része, vagy komolyan azt hiszi, ha azzal áltatja a Kossuth Rádió 46 kirendelt hallgatóját, hogy »Nálunk a helyzet még istenes« viszont »Kész zűrzavar, ami Európában uralkodik.« , akkor megúszhatja a következményeket? Tényleg érdekel a válasz, mert ettől függ a miniszterelnök további megnyilvánulásainak értelmezése, hiszen ha csak kampányüzemmódban fecseg, akkor legalább elképzelhető némi kapcsolata a valósággal, viszont ha elhiszi, amit mond, akkor nagy a baj, hiszen az általa felsorolt, és megítélése szerint Magyarországnál rosszabb helyzetben lévő nyugati államok többségében jobban a halálozási arányok, márpedig a kormány több ízben kijelentette, hogy ez az adat mutatja meg leginkább a védekezés sikerességét.

Az Európában uralkodó zűrzavarról pedig csak annyit, hogy a Föld nevű bolygó jelenleg a zűrzavar állapotában leledzik, éppen egy világjárvány zajlik, és minden ország megpróbál a maga módján küzdeni ellene, túljutni a nehezén, de köztük kevés látja a megoldást Vadászati világkiállításban, az egyetemi autonómia megsemmisítésében, illetve tízszeres áron vett felesleges lélegeztető gépek kiárusításában. Kétségtelen, hogy máshol is rendkívüli helyzetet eredményezett a covid-19, de ezt a rendkívüli helyzetet csak az egészen elvetemült kormányok használják fel a haverok feltőkésítésére, vagy az ellenzék felszámolására.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te nyugodtan szigoríthatsz és erre buzdíthatod családodat, ismerőseidet. Az látszik, hogy élvezitek a helyzetet, mert a járványügyi intézkedések és a gazdaság helyzete egymás ellen hatnak. Ezért nektek csak pofázni kell minden felelősség nélkül, mindig abba belekötve, amelyik éppen a legjobban kihasználható.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés