Ifj. Donald Trump: Az FBI engem évekig üldözött, Biden ügyeivel most nem foglalkozik

2020. október 20. 22:08
Trump elnök legidősebb fia hangsúlyozta, Biden kampánystábjában senki sem tagadja a nyilvánosságra került e-mailek valóságtartalmát, inkább úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna.

A Newsmax TV-nek adott hétfői interjújában Donald Trump elnök legidősebb fia, ifj. Donald Trump arról beszélt, hogy míg őt az FBI 3 éven át üldözte az oroszokkal való összejátszás hamis vádjával, addig most Joe és Hunter Biden korrupciógyanús ügyeivel egyáltalán nem foglalkoznak – írja az Origo.

Hunter Biden az amerikai üzleti életben is Joe Biden által lett ismert

A portál közlése szerint ifj. Donald Trump arról beszélt, hogy Hunter Biden és közötte az a legnagyobb különbség, hogy ő azelőtt lépett üzletemberként a nemzetközi színtérre, hogy apja, Donald Trump elnök lett volna, az utóbbi négy évben nem foglalkozott, éppen azért, hogy ne tudják azzal vádolni: kihasználj apja politikai pozícióját.

Ezzel szemben

Hunter Biden azt követően lépett be a nemzetközi üzleti világba, hogy apját kinevezték 2008-ban Obama alelnökévé, de ezt megelőzően az amerikai üzleti életben is Joe Biden által lett ismert.

Trump elnök legidősebb fia hangsúlyozta, számára ez személyes ügy, mert az FBI és a demokraták 3 éven keresztül „szaglásztak utána”, őt megpróbálták olyan képtelenséggel megvádolni, mint amiket Hunter Biden Ukrajnában és Kínában ténylegesen elkövetett – írja a portál.

Biden kampánystábjában senki sem tagadja a nyilvánosságra került e-mailek valóságtartalmát

Mint fogalmaznak: ifj. Donald Trump hozzátette, Biden kampánystábjában senki sem tagadja a nyilvánosságra került e-mailek valóságtartalmát, inkább úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna.

Az Origo eredeti, teljes bejegyzését a témában ide kattintva olvashatja.

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés