Fekete-Győr sajtótájékoztatója az ügyészség vádemeléséről

2020. szeptember 29. 16:18

„Az Orbán-ügyészség hatóság elleni erőszak vádja nevetséges, szánalmas próbálkozás, egyedül Fehéroroszországban nem lenne abszurd” – fogalamzott a poltikus.

2020. szeptember 29. 16:18
null

Az ügyészség vádemeléséről Fekete-Győr András ellen, ide kattintva olvashat részletesebben.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2020. szeptember 30. 14:24
Ez a kis fajankó Fegyőr saját maga dicsekedett el vele, hogy petárdával dobálta a rendőröket. Örüljön inkább, hogy nem akkor rögtön térdeltek a nyakára!
nyugalom
2020. szeptember 30. 13:35
A gazemberek mindig koncepcios, politikai büntetesrol beszelnek! de mi tartott 2 évig?
Alvarez
2020. szeptember 30. 13:07
Fegyőrke 2022-ben jó eséllyel nem lesz parlamenti képviselő, ha tényleg elítélik, mivel ha felfüggesztettet is kap csak, mondjuk egy évet és annak a folyamata belelóg '22 áprilisba, a törvény szerint nem lehet képviselő, mivel büntetését tölti. Ezért aztán jövő május előtt valószínűleg nem is lesz ítélethozatal. Szívás. :-D
Sulammit
2020. szeptember 30. 10:40
Fél tőled a fene. Nem leszel bilincsben, te mártír, pedig de szeretnél! Minden nyugati média rólad szólna. A kis ripacsról. Harcolni fogsz? Azt mondtátok eddig, hogy csak Orbán harcol, pedig Dobrev, Gyurcsány, Szél, Szabó, Jakab, Donáth, Cseh, Kunhalmi, - mondjuk ő az ajtóval - szóval az egész bagázs harcol Orbán ellen, a konzervatív keresztények ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik