Elítélték a férfit, aki egy rendőrautón ugrálva üvöltözött

2020. szeptember 24. 18:56
A férfit, aki egy társával együtt korábban ellopott egy motort, két ügy miatt így 1 év 5 hónap börtönre ítélték jogerősen, és kártérítésre kötelezték.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség közölte, hogy már az előkészítő ülésen elismerte a bűnösségét az a férfi, aki tavaly Oroszlányon a rendőrautón ugrálva azt üvöltötte: „Nem csinálhattok velem semmit, ti büdös csicskák!” – írja a 444.hu.

A portál közölte: a vádirat szerint a férfit két rendőr akarta igazoltatni, erre a férfi vitatkozni kezdett velük, és becsmérelte őket. A vádirat így folytatódik:

„A jelszó: nyomorult rendőrök! B*zi rendőrök! Nem csinálhattok velem semmit, ti büdös csicskák! Ezt követően a férfi felugrott a rendőrautó motorháztetőjére, ahonnan megpróbált felugrani a kocsi tetejére, de a rendőrök megakadályozták. A rendőrautóban cselekményével 203 000 Ft kárt okozott.”

Hozzátették: mint kiderült, hogy egy társával együtt korábban ellopott egy motort, a két ügy miatt így 1 év 5 hónap börtönre ítélték jogerősen, és kártérítésre kötelezték.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés