Pont olyan Index már sohasem lesz, de hogy lehetne megcsinálni a lehető legjobb Posztindexet?

2020. augusztus 10. 16:14

Nem akarom lelőlni a poént, de négy év után arról írok újra a Cinken, hogy mennyire szeretném, ha újra egyesülnének az elszakított nemzetrészek, vagyis az Index és a 444.

2020. augusztus 10. 16:14
Szily László
Szily László
cink.hu

„Szpojler alert! Nem akarom lelőlni a poént, de négy év után arról írok újra a Cinken, hogy mennyire szeretném, ha újra egyesülnének az elszakított nemzetrészek, vagyis az Index és a 444.

Amióta augusztus 4-én a Német Tomi elküdte a fotót arról, ahol késsel feszegeti a táblámat a közös szerkesztőségi íróasztalunkról és bekattant, hogy tényleg visszavonhatatlanul vége, és azzal a lendülettel megírtam ezt az Index-sirató fb-posztot, soha többet nem gondoltam a Bodira, a Vaszilyre, a Gerényi-Superman-duóra vagy Schmidt Máriára. De tényleg. Azóta mégcsak nem is kattintottam olyan cikkre, aminek a címében bármelyikük szerepelt.

Azóta csakis csakis arra gondolok, hogy mi lesz a barátaimmal, illetve, hogy mi lesz az Indexszel, mármint nem azzal, amit még annak hívnak a bitorlók, hanem az igazival, bármi is legyen a neve.

Igazából máson se jár az eszem azóta. Néha úgy próbálom megközelíteni a dolgot, hogy mi reális, mi jöhet össze, néha meg úgy, hogy én mit szeretnék.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korupi19
2020. augusztus 12. 19:49
László de Szili! Nemzetrészek!? Ejnye-bejnye, azokat inkább Erdély, a Felvidék stb. vonatkozásában kellene emlegetni. Bármelyik, mondom bármelyik sajtóterméknek pontosabban azok "újságíróinak" paralell azokra hívatkozni nem elegáns. Szili Laci eddig nem szokott ilyeneket írni! Vagy majd ezután fog? Jaj!
zbiro32
2020. augusztus 11. 22:28
A szerző nincs tisztában a "nemzetrész" jelentésével. Vagy csak a történelemtanára volt kommunista? Persze a család mellett...
LAW AND ORDER
2020. augusztus 11. 20:38
Egy magyargyűlölő, szemkilövetéspárti, undorító aljas-hazug szennyportállal kevesebb zúdítja a nemzetekre a globálmoslékot. Hála Istennek. És ha Miniszterelnök úrnak is volt benne némi része, akkor neki is köszönjük.
nempolitizálok
2020. augusztus 11. 17:26
Osztódás az és nem elszakítás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik