Pont olyan Index már sohasem lesz, de hogy lehetne megcsinálni a lehető legjobb Posztindexet?

2020. augusztus 10. 16:14

Szily László
cink.hu
Nem akarom lelőlni a poént, de négy év után arról írok újra a Cinken, hogy mennyire szeretném, ha újra egyesülnének az elszakított nemzetrészek, vagyis az Index és a 444.

„Szpojler alert! Nem akarom lelőlni a poént, de négy év után arról írok újra a Cinken, hogy mennyire szeretném, ha újra egyesülnének az elszakított nemzetrészek, vagyis az Index és a 444.

Amióta augusztus 4-én a Német Tomi elküdte a fotót arról, ahol késsel feszegeti a táblámat a közös szerkesztőségi íróasztalunkról és bekattant, hogy tényleg visszavonhatatlanul vége, és azzal a lendülettel megírtam ezt az Index-sirató fb-posztot, soha többet nem gondoltam a Bodira, a Vaszilyre, a Gerényi-Superman-duóra vagy Schmidt Máriára. De tényleg. Azóta mégcsak nem is kattintottam olyan cikkre, aminek a címében bármelyikük szerepelt.

Azóta csakis csakis arra gondolok, hogy mi lesz a barátaimmal, illetve, hogy mi lesz az Indexszel, mármint nem azzal, amit még annak hívnak a bitorlók, hanem az igazival, bármi is legyen a neve.

Igazából máson se jár az eszem azóta. Néha úgy próbálom megközelíteni a dolgot, hogy mi reális, mi jöhet össze, néha meg úgy, hogy én mit szeretnék.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magyarul, a szélsőbalra tolódott 444 egy csőd, mert a kutya sem olvassa? Továbbmegyek: azt is fel lehetne számolni, úgy hogy közben, megy tovább, aztán Orbánra lehetne kenni a dolgot, aztán az Index és a demokrácia siratása közben tovább nyomni az Indexet, de közben sírni, hogy nincs már Index.

Válaszok:
hátakkor | 2020. augusztus 10. 17:10

annyira átlátszó az egész.

444.soros :) Az index és a 444 is szarban, együtt megint évekig ellébecolnak a hírgyártók..
Gyuri bá' a legkeményebb ortodox vagyonkezelőt tette léha buzi fia fölé, de most Fehéroroszország ( only whites) fontosabb a térképen, mint Szily szociális problémái..

Vmiért nem Izráelben akarnak egyesülni, hanem ITT, műveleti területen. Ez jobban fizet. Komcsi önkormányzatoktól, EB-től és Gyuri bától várják a zsét a hírgyárak. Tízből kilenc a mentőben meghal, a kórházból kibasszák a 3 hónapos combnyaktöréssel műtöttet, meg a varrot nyílt sebest. Ezek a hírek, bekatázok 6 kilót, mint tartalomszolgáltató, a sales house utalja, miközben Cukorhegy meg az Alphabet elvitte a hírdetéseket célzottan.

"a szélsőbalra tolódott 444 egy csőd, mert a kutya sem olvassa? "

UP néha sokat kotyog. Nem jött be a számítása, elmondta. Van ilyen. 10-ből 9 sikerfilm fuccs - ahogy 10-ből kilenc exitál a mentőautóban. Csak előre nem tudni melyik lesz az az egy, ami túl éli, vagy kasszasiker lesz. A 444.soros nem lett cassablanca, nem is annak indult.

"Ha csinálni próbáltok egy másik Indexet a Fidesz azt is tönkre fogja tenni."
Az anarchisták maguk tesznek mindent tönkre. Egymást lövik. Skorpió természet. Közben azt lesik hova tudnak szamlazz.húúúuzni a katájukkal.

a 444.soros végre allokálja az index.hu anarchistáit, lehet másik domén néven (?). Ember emberének farkasa. UP elemében van.

"ezzel szemben a valóság az, hogy átlagosan hatszor annyian olvassák a 444-et, mint a mandinert."
A CNN-t meg még többen nézik. Picit. Hungarian Paliament is not in session..

A BBC helyi tudósítója szerint megszűnt az index.hu, oda a sokszínűség. És milyen kár..
Ha nem Nokia 3130 a telója, akkor feljött volna az index.hu. Nem 404 errorral..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés