Amikor a kommunista panaszkodik, miután rájött, hogy már nem az övék minden

2020. augusztus 5. 8:20

Paranoid Android
PestiSrácok.hu
Már a kegyenceken a sor, végre a kultúrát is megkaptuk volna Gyurcsány urunktól.

„A gátlástalan meggazdagodás rohamlépteiben mindent megszereztünk, de mintha maradt volna még valami apróság. A kultúra. Nem mintha érdekelt volna ez minket, egy nagy szart érdekes ez nekünk, de két okból erre is szükségünk volt: részben presztízs okokból, részben pedig azért, hogy frusztrált kegyenceinket, azokat, akik tehetségtelenségüktől, vagy ami még rosszabb: féltehetségüktől kínlódva-szenvedve előbb szabadon rombolhassanak, hogy a semmin, a saját barbárságunk által szétvert romhalmazon uralkodhassunk végre, és a miénk lehessen a jövő, mi oktathassuk saját torzképünkre és torzhasonlatosságunkra a jövő nemzedékét: ugyanolyanoknak, amilyenek mi vagyunk, ugyanolyan tehetségtelennek, ugyanolyan akarnoknak, ugyanolyan gátlástalan nímandnak, ugyanolyan falkában nyomulónak, amilyenek mi maguk vagyunk, hogy mi nevezhessük majd diplomáknak azokat a seggtörlésre sem alkalmas papírokat, amelyek igazolják majd a tanítványaink tehetségét, okosságát, kiválóságát, miközben egy lószart azok, s így végre garantáltan a miénk lett volna az ország, miénk a dicsőség, a világ végezetéig, örökkön örökké, ámen!

Már a kegyenceken a sor, végre a kultúrát is megkaptuk volna Gyurcsány urunktól, aki ezzel »Egy-egy szárnyat, combot nyújt a kicsinyeknek« (Besúgóink és jelentőink úgyis olvassák e sorokat, keressék csak meg a Google-ban, honnan az idézet). Mi lett volna, ha nem állítottak volna meg minket? Mi lett volna, ha nem tér vissza? A mi kegyenceink elődei, a Szabolcska Mihályok sosem voltak képesek legyőzni az Adykat, s ez az, amit mi nem akartunk tudni. Minden galádságot, aljasságot és embertelenséget elkövethettünk, ám még a Vörös Hadsereg tankjaival sem voltunk képesek bevenni a kultúrát.

Kizárólag egy külföldi haderő behívása lehet a megoldás. Legyen példa az Index Szabad Nép, vagy a Színház- és Filmművészeti Egyetem Marxista-Leninista Egyetem Hallgatói Önkormányzatának nyilatkozata: sem a Szabad Nép újságírói, sem a Hallgatói Önkormányzat esetében az együttes megmozdulás nem volt a magyarok által bekalkulálva. A magyaroknak és és a szabadon választott kormányuknak minden szavát el kell elhinni! Ezek tényleg szeretnek magyarnak lenni, és nem gyűlölik magukat, mint mi (magunkat is, őket is). Csak a külföldi csapatok behívása segíthet, minden más halálra ítélt illúzió, gyáva és ostoba reménykedés az, hogy Rákosi elvtárs feltámadhat. (A poszt a Gyurcsány egyik kedvenc háziértelmiségének hamis panaszkodását karikírozza ki.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerinted van neki? Egyébként mi a túrót akarnak ezek itt? Milyen céllal verik itt a nyálunkat? Puffogtatják az unalomig ismert közhelyes hazugságaikat, vita képtelenek és aljasok!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés