Kiszivárogtak a teljes felvételek George Floyd őrizetbevételéről

2020. augusztus 4. 9:14
A felvételeket eddig csak a bíróságon lehetett levetíteni, de a Daily Mail megszerezte és közzétette őket.

A Daily Mail brit bulvárlap megszerezte azt a 8 illetve 18 perces rendőri testkamera-felvételt, amelyeken George Floyd igazoltatása-letartóztatása elejétől a végéig látszik. A rendőri intézkedésben négy rendőr vett részt, közülük Thomas Lane és Alex Kueng felvételeiről van szó. A férfi nyakára nem ők térdeltek rá, hanem Derek Chauvin nevű kollégájuk. 

(Kép forrása: youtube.com.)

Összesen 139 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hogyhogy kiszivárgott? Eddig miért nem hozták nyilvánosságra ezeket a felvételeket?

Emlékszünk ugye a jámbor néger óriás, Michael Brown esetére, akit a lipsik narratívája szerint egy rasszista fehér rendőr, Darren Wilson lőtt le 2014-ben Ferguson-ban, pedig az feltartott kézzel könyörgött az életéért.
Hála Soros Gyuri bácsi bőkezűségének, a fekák fél évig zavarogtak Fergusonban, csináltak párszáz milliós kárt, a BLM szárnyra kapott és sok néger jól élt a havi ezerötszáz dollárnyi fizetésből, amit Gyuri bácsi egyik NGO-ja adott nekik a "spontán" protestálásért, fosztogatásért.
Nos, mint kiderült, Michael Brown tízu perccel rituális öngyilkossága előtt még kirabolt egy kisboltot, és egy joint után megtámadta az őt helyes közlekedésre felszólító rendőrt (az út közepén csámpázott a szerencsétlen). A jámbor Michael a rendőrautó ablakán behajolva el akarta venni a rendőr fegyverét, Wilson őrmester 8-napon túl gyógyuló sérülést szenvedett a dulakodás után, majd a kocsiból kiszálva megállásra szólította fel a közben már tovahaladó tagbaszakadt négert. Ekkor az mintegy húszméteres távolból Wilson felé kezdett futni, aki önvédelemből beleürítette a tárat a felé rohanó 130 kilós jámbor Brown-ba. A keze a bűnöző négernek max a földetérés után került a feje felé...
Az amerikai bíróság Darren Wilsont minden vádpontban felmentette és a múlt heti perújrafelvételt is elutasította.
Ezek a tények a BLM-antifa-lipsi oldalon semmit nem számítanak, a rasszista rendőri erőszak áldozataként a "békés Mackó" a mai napig szerepel.
Szóval Floyd halála kapcsán csak a nagyon hüje és elvetemült lipsik fognak meglepődni, ha felmentik az intézkedő rendőrt. Floyd szervezetében halálos dózisban találtak fetanylt meg még másik két kábszert.
Floyd híres mondása, hogy nem kapok levegőt, már a rendőri intézkedés előtt elkezdődött- a fetanyl túladagolás egyik jellemző szimptómájaként...

Nem, de azt miért nem tudod, ha ennyire érdekel a Floyd ügy, hogy halálos dózisnyi fentanyl volt a vérében, melynek egyik tünete a légszomj, a másik meg a szívleállás?

Akkor legyünk pontosak. A halálos dózis a fentanyl-nál eléggé ingoványos terület. Floyd vérében 11 ng/mL fentanylt és 5.6 ng/mL norfentanylt, a fetanyl bomlástermékét találták. Az irodalom szerint az átlagos halálos dózis 9,8 ng/ml, de a Floydhoz hasonló masszív szerfüggők közül túléltek már 100 ng/ml dózist is...

Jól van barátom, ezzel a neveddel is X.

"ettől még nem kell megölni"
Két dolog ehhez:
- tényleg nem, azt a korábbi fegyveres rablásakor kellett volna, amikor várandós nő hasához fogott fegyvert. Semmi embertelenség, semmi rasszizmus, semmi kínzás, csak úgy csendben-gyorsan-tarkón.
- tényleg nem kell, az első orvosszakértői vélemény szerint nem is az okozta a halálát.

Már akkor említi, hogy nem kap levegőt, amikor még a kocsi ajtajában alkudozik a rendőrökkel, hogy ne ültessék be. Mégis mit csináltak volna a rendőrök egy 200cm magas, izmos fekete fickóval, aki 9-szer követett el bűncselekményt, és egy boltos kihívta őket, mert az volt a gyanúja, hogy hamis pénzzel fizetett?

Neked nem szívesen válaszolok, most megteszem.
pedagógiai célzat lehetett ez a térdelés, lecsillapításra való érzékenyítés, ha lehiggad végre, látni fogja, hogy tisztelettel fognak vele bánni a rendőrök.
Csakhogy, a fickó szervezete erős toxikus behatás alatt állt.
Semmire nem úgy reagált, mint normál esetben elvárható.
És túljátszotta, túlfilózta a szerepét, szándékosan akart hasznot önmagának, összekötve, ha már kellemetlen, legyen legalább hasznos jelszóval.
Ki akarta kényszeríteni, hogy egy bírósági tárgyaláson a rendőröket lehessen elítélni, szabályszegés miatt.
Ez annyira sikerült neki, hogy több okból - drog+ szándékos, eltúlzott pánikcunami - végül belehalt.
Már csak egy kérdés maradt: jobb lett ezzel a Föld, vagy rosszabb?
De ez nem kérdés, pedig lehetett volna akár jó és tiszteletre méltó ember is, mert az agyának kerekei eléggé rendelkezésére állhattak volna, erre is, nemcsak a baromságokra...

még egyszer...
Ki akarta kényszeríteni, hogy egy bírósági tárgyaláson a rendőröket lehessen elítélni, szabályszegés miatt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés