Póczik József tagadja, hogy megzsarolta Borkait

2019. november 20. 18:28

A korábbi válogatott focista állítása szerint Borkai Zsolt örült, hogy átadta neki a felvételeket, de nem kapott és nem is kért cserébe semmit.

2019. november 20. 18:28

Póczik József az a korábbi válogatott futballista, akit sajtóhírek szerint Borkai Zsolt szexvideójával összefüggésben hétfőn előállított a Készenléti Rendőrség. A hírek szerint Borkai Zsoltot hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni – az üzletből azonban semmi sem lett, helyette nyomozás indult.

Póczik egyébként korábban a DK jelöltje volt, és közismerten jó barátja és focistatársa Glázer Róbertnek, az egykori leszerepelt szövetségi kapitánynak, aki a DK mostani polgármesterjelöltjének, Glázer Tímeának a testvére.

Póczik az ATV-nek mesélte el a saját verzióját, ami szerint 2018 júniusában valaki – akit ő nem ismert – felhívta, hogy menjen a budapesti Novotel szállodába, mert a portán hagytak a nevére egy borítékot, de azt nem mondták el neki, hogy mi van benne, csak azt, hogy adja át a Borkainak. Póczik állítása szerint ő már csak az autójában nézte meg a képeket, amin az akkori győri polgármester volt látható, és azonnal el is indult vele Győr felé. A volt futballista azt állítja, hogy találkozóra hívta Borkai Zsoltot, aki a felvételeket meglátva nagyon örült és hálás volt neki. Póczik állítása szerint nem kért és nem is kapott cserébe semmit a polgármestertől. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
selsalzfar
2019. november 25. 04:00
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
stifwacar
2019. november 23. 22:27
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
BossN
2019. november 22. 19:52
Az egész moslékellenzék egy okádék.
Senye Péter
2019. november 22. 08:29
Kértek tőle valamit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik