Póczik József tagadja, hogy megzsarolta Borkait

2019. november 20. 18:28
A korábbi válogatott focista állítása szerint Borkai Zsolt örült, hogy átadta neki a felvételeket, de nem kapott és nem is kért cserébe semmit.

Póczik József az a korábbi válogatott futballista, akit sajtóhírek szerint Borkai Zsolt szexvideójával összefüggésben hétfőn előállított a Készenléti Rendőrség. A hírek szerint Borkai Zsoltot hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni – az üzletből azonban semmi sem lett, helyette nyomozás indult.

Póczik egyébként korábban a DK jelöltje volt, és közismerten jó barátja és focistatársa Glázer Róbertnek, az egykori leszerepelt szövetségi kapitánynak, aki a DK mostani polgármesterjelöltjének, Glázer Tímeának a testvére.

Póczik az ATV-nek mesélte el a saját verzióját, ami szerint 2018 júniusában valaki – akit ő nem ismert – felhívta, hogy menjen a budapesti Novotel szállodába, mert a portán hagytak a nevére egy borítékot, de azt nem mondták el neki, hogy mi van benne, csak azt, hogy adja át a Borkainak. Póczik állítása szerint ő már csak az autójában nézte meg a képeket, amin az akkori győri polgármester volt látható, és azonnal el is indult vele Győr felé. A volt futballista azt állítja, hogy találkozóra hívta Borkai Zsoltot, aki a felvételeket meglátva nagyon örült és hálás volt neki. Póczik állítása szerint nem kért és nem is kapott cserébe semmit a polgármestertől. 

Összesen 164 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ocsmány hazug DK-s.

Ez annyira életszerű, hogy megfelelő hasonlat most nem is jut eszembe.

Kap egy borítékot azzal, hogy adja oda Borkainak. Persze előbb megnézi mi van benne...
Aztán erről nem jut eszébe semmi még Glázer Róbert sem. Ugyan már királylány..., akik
anno adták vették a meccseket pont egy ilyen ziccert hagyjanak ki. És picit sem gyanús, hogy
valaki - nyilván névtelenül - telefonál, hogy itt és itt van egy boríték, csak megy és csinálja,
amit egy rejtélyes hang mondott neki.

Ez hülyének néz minket.

Bár már látnám a cseréptörést!

Fene se tudja, azokat a felvételeket a yachton csak belső ember készíthette, akit valakik nyilván megfizettek. Ki lehetett a "belső", ma még nem tudjuk.

"Nincs több kérdésemPóczik egyébként korábban a DK jelöltje volt, és közismerten jó barátja és focistatársa Glázer Róbertnek, az egykori leszerepelt szövetségi kapitánynak, aki a DK mostani polgármesterjelöltjének, Glázer Tímeának a testvére."

Nincs több kérdésem.

Póczikot büntetésből meg kell tenni szövetségi kapitánynak.

A kísérő szöveg és a terítés módja volt abszolút profin aljas. Nagyon remélem, h. az alkotók személyére hamarosan fény derül. Nem szólt volna ekkorát a Facebook és a gugli nélkül, amelyek első helyen hozták és folyamatosan sulykolták.

A mögöttük álló erők már döntöttek be kormányokat, nem akkora szégyen, ami megtörtént, mint amekkora baj, de nem szabad hagyni.

Alapjában véve a békés építéstől von el energiát a válasz kivitelezése, mert ezt az egész, megkezdett hazugság cunamit le kell állítani, és ennek ára lesz.

Általában véve az a helyes viselkedés, ami ha általános lenne, jó lenne. Képzeljük csak el a Parlamenti munkát, ha fideszes képviselők ellenzékiek mellett elhaladván tordai-féle átkokat sziszegnének. Komolytalan, viszont miért kellene tűrni ezt a balosoktól? Az ellenzék minden mértéket elveszített.

Mi van, f.szfej, már ennyitől bepánikolsz?
Mi lesz veled, ha jön a zivatar, a jégverés?

Kértek tőle valamit...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés