Kocsis Máté: Ha Zugló sikertörténet, miért nem azzal kampányol Karácsony Gergely?

2019. augusztus 31. 17:24
A Fidesz frakcióvezetője szerint már az is csoda, hogy a zuglói költségvetés működőképes.

Ha Zugló sikertörténet, miért nem azzal kampányol a főpolgármesteri címre pályázó Karácsony Gergely? – vetette fel Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

A kormánypárti politikus kiemelte, egyelőre „egyetlenegy csodát” tud idézni Zuglóból, arra is Karácsony Gergely jegyzője hívta fel a figyelmet, aki szerint már az is csoda, hogy a zuglói költségvetés működőképes.

Azt, hogy Karácsony Gergely alkalmatlan, azt ő maga tudja a legjobban – jelentette ki.

Kocsis Máté úgy fogalmazott: „Karácsony nyámnyila, szereti azt a közeget, amikor elég vihorászással megúszni mindent”. Budapest vezetésének felelőssége azonban sokkal többet kíván ennél, sokkal komolyabb feladat – hangsúlyozta.

(MTI)

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Majd felkérdezheted Kocsist, ha ő indul főpolgárnester-jelöltnek.

Egyelőre itt és most Karácsony öt éves zuglói regnálása - mint referencia - a téma.

LOL, kobkrétan pl. az első képen ott a Fidesz-logó. És Sára Botond hivatalosan is a a Fidesz jelöltje.

Akkor most jöhetnek a képek, nevek, adatok az MSZP, az ún. Jobbik, a DK, a Momentum intenzív kampánymegjelenéséről... várjuk.

"Ha Budapest sikertörténet, akkor miért nem azzal kampányol Tarlós?"

Azzal kampányol.

Éles ellentétben Karácsonnyal, aki legszívesebben a történelemből is kiretusálná, hogy 5 éve polgármestere egy fővárosi kerületnek.

Azt azért beláthatnád, hogy akkora vödörben annyi földet nem bírnának el. De ennek jelkép értéke van, mert az ígéreteik is úgy állnának meg a szélben, mint a szimbolikus facsemeték.

Tarlós már sokszor elmondta, mit tett a kilenc év alatt. Azt most hagyjuk, hogy a fanyalgók ezt hogyan minősítik, de elmondta.

Tarlós a Fidesz támogatásával jelölt, ugyanúgy, ahogyan Karácsony az ellenzéki pártok támogatásával. A te Fidesszel kapcsolatos kérdésedre adódik a másik kérdés, az ellenzék mit tud felmutatni Budapesten?

Legalább az alapvető dolgokkal tisztában kéne lenned. Ha valaki jelentkezik bármilyen munkára, pozícióra, ott azt kérdezik meg, mit tett eddig? Mire alapozza azt, hogy ő erre alkalmas? Karácsony erről nem beszél, csak hadovál össze vissza, eljátszik minden szerepet. Ezekből csak az látszik, hogy csetlő, botló bohócnak jó, de ettől nem több.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés