Magyarországon is engedélyezik az abortusztablettát

2012. május 19. 10:50
Megkapta a magyarországi forgalomba hozatali engedélyt az abortusztabletta - írja a Magyar Nemzet. A készítmény patikai forgalomba nem kerül, csak kórházakban alkalmazhatják majd.
A tabletta használatával kiváltott abortusz ugyan egyszerűnek tűnhet, azonban orvosi felügyelet nélkül könnyen problémák merülhetnek fel: a terhességmegszakítás ilyen módja akár napokig, vagy hetekig elhúzódó vérzéssel járhat. Az egészségügyi dolgozók felelőssége a beavatkozás utáni fájdalomcsillapítás is.
 
A készítmény nemzetközi engedélyezési eljárás során került a magyar piacra, a gyógyszerügyi hatóságnak a szükséges dokumentáció áttekintése után szinte automatikusan ki kellett adnia a hazai forgalomba hozatali engedélyt - írja a lap.

 

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez éppolyan gyilkosság, mint a "hagyományos" beavatkozás, csak éppe megmérgezik szegény gyermeket.

Nehéz ezzel a hozzászólással vitatkozni.

Tele van a ... azzal, hogy a nő rendelkezzen a teste fölött, öljön meg akárhány magzatot (akinek másik fele egy másik emberből - férfi - van, tehát nemcsak maga fölött rendelkezik ),a "szabadság" szent nevében.
Bolondok vagytok? Az a magzat már egy teljes ember minden porcikáját magában rejti, anyátoknak is így kellett volna gondolkodnia?
(Elnézést a tegezésért és a heves szavakért, de háromgyerekes, liberálisan gondolkodó anyaként is úgy érzem: vannak dolgok, amikben nincs pardon. És az élet ilyen.)

Te tényleg hülye vagy? Hogy jön ide Horthy? ( Egyébként nem vagyok híve a tegeződésnek ismeretlenül, de erre csak így lehet válaszolni.)
Mindenről ugyanaz jut eszedbe? De arra lusta vagy vagy elvakult, hogy végiggondold: egy férfi és egy nő sejtjei vannak a magzatban. A férfinak nincs beleszólása? És a gyereknek?
Ami pedig a cigányokat illeti, sajnos ők is egyre gyakrabban láthatók nőgyógyászatokon, és nem rákszűrésre mennek. Hogy lehet valaki ilyen elfogultan ostoba?

Ön menthetetlen. Sajnálom. Ceterum censeo: háromszor vittem vásárra a bőröm.

Maga tényleg hülye.Maga írta, hogy csak a nő viszi vásárra a bőrét. Erre válaszoltam, hogy én háromszor is ezt tettem. Gyengébbek kedvéért: három csodás gyermeket szültem. Vége.
Ps. Mossa ki a száját, túl mocskos.

Bizonyára kevésbé megterhelő, mint a hagyományos abortusz. Bár a kormány családbarát retorikájával nem tudom hogy fér össze..

Ugye 2-essel kezdődik a személyi számod?

Segély a romáknak, abortusz-tabletta a magyar anyáknak,nem fognak megszületni a gyermekek, kik eltartanák a romákat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés