Magyar brüsszeliták

2024. október 19. 13:09

Akik meg akarják buktatni Orbán Viktort, azok előbb-utóbb egymásra találnak, és úgy tűnik, a gyümölcsöző együttműködésért cserébe nem nagy ár egy kis hazaárulás.

2024. október 19. 13:09
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó

Nyitókép: Purger Tamás / Magyar Nemzet 

„Brüsszel helytartóként működő kormányt szeretne Budapesten a néppárthoz tartozó Tisza Párttal. Így foglalta össze a nyilvánvalót Orbán Viktor szokásos péntek reggeli rádióinterjújában. A már korábban is tapasztalt jogszerűtlen és erőszakos beavatkozást a magyar belpolitikába ma már nem is tagadják, sőt kérkedve kürtölik világgá az Orbán-fóbiás és magyargyűlölő erők alantas szándékaikat. Manfred Weber kidagadó nyaki erekkel hörgi a mikrofonba, hogy ő a hetes cikkellyel nemcsak a kormány, hanem Magyarország ellen szavazott, majd kicsit később Magyar Pétert nevezi meg a jövő emberének. 

Suhanc módjára üzengetnek a magyar kormányfőnek, hogy ideje mennie, amire az egyetlen helyes válasz, hogy csak ön után, Weber úr. Ám a leglényegesebb fejlemény, hogy ismét találtak honfitársaink között olyanokat, akik hajlandók kiszolgálni ezt a nyílt agressziót. A brüsszelita magyarok pénzért és a hatalomért bármire képesek, amire kényszerítik vagy utasítják őket.

Tarr Zoltán kiugrott református lelkész lelkes beszámolójából kiderült, hogy európai parlamenti képviselőként úgy érzi, tékozló bolyongása végén végre hazatalált a néppárt kebelén. Szinte olyan neki Weberék testmeleg közelsége, mint egy szerelmi kapcsolat, amelyből egy boldog család sarjadzik. 

Ezt is ajánljuk a témában

Van persze néhány apró zavaró körülmény, nincs például alapvető kérdésekben saját kidolgozott álláspontjuk, de sebaj, újdonsült szerelmük felajánlotta a sajátját minden lényeges témában, úgyhogy boldogan teszik magukévá, és félelem nélkül támaszkodnak a néppárti álláspontra, miközben ezt a viselkedést egyfajta kötelességnek is gondolják.”

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tegnap
2024. október 19. 15:16
A washingtoni fasiszta gyarmatosító hatalom brüsszeli bérencei a legaljasabb náci/bolsi utódokként pusztítják Európát, Magyarországot.
sexykitty-5000117
2024. október 19. 15:06
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­­k­­­e­­­l­d­ ­­a­­­ ­­s­­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­­u­­n­­c­­i­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
3baljoska61
2024. október 19. 15:04
Nyíregyháza utolsó KISZ-titkára.... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
koronaszepe
2024. október 19. 15:01
Manfred Weber kidagadó nyaki erekkel hörgi a mikrofonba.. --- Mondja Gajdics... :-)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!