Meglepetés? Aligha! A Magyar Pétert támogató Bojár Gábor fiának kutatóintézete kikutatta, hogy a TISZA Párt nyerte az árvízzel kapcsolatos politikai versenyt

2024. szeptember 25. 23:01

A Graphisoft vezére maga ismerte el, hogy milliókat adott Magyar Péteréknek.

2024. szeptember 25. 23:01
null

Nyitókép forrása: ATV / YouTube

 

Az Opinio Institute kutatása szerint Tisza Párt nyerte a dunai árvízzel kapcsolatos politikai versenyt – mondta el az ATV Egyenes beszéd című műsorában Bojár Ábel, a cég kutatási igazgatója, ismertetve eredményeiket, amelyek alapján állítólag Magyar Péter ellenzéki mozgalma volt a legaktívabb az árvíz elleni védekezésben, megelőzve még a kormánypártokat is.

Csakhogy Bojár Ábelék kutatása mellett az is érdekes – ha egymás mellé tesszük az interneten fellelhető információkat –, mert a korábban a Cornell University-n tanuló kutatási igazgató nem más, mint Bojár Gábor, a Graphisoft CAD-szoftverfejlesztő cég alapítójának a fia. A milliárdos egy 2006-os interjúban maga beszélt arról, hogy fia a Cornell-re jár. 

Bojár A 100 leggazdagabb magyar 2023-ban megjelent listája szerint 39,5 milliárd forintos vagyonával Magyarország 54. leggazdagabb embere. A Graphisoft vezére pedig nem is rejtette véka alá, hogy 

milliókkal támogatta Magyar Pétert. 

 

Kapcsolódó cikkek a Árvíz 2024 aktában.

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chekke-Faint
2024. szeptember 27. 08:58
Borjár Gábor elnyerte a Tisza párt tetszését...DDDD
tizennyolcfok
2024. szeptember 27. 08:41
Meglepetés? Aligha! a fidesz házicége, a fideszt támogató nézőpont kikutatta, hogy orbán nyerte az árvízzel kapcsolatos politikai versenyt. a nézőpontról tudható, hogy MILLIÁRDOKAT (fideszeknek jelzem: nagyságrend) kapott közpénzből.
fogas paduc
2024. szeptember 27. 08:35
Hááát igen! Meglátta az ár a Petit a gáton, ezért aztán csendben levonult. Bezzeg, ha Peti ott sem lett volna??? --- Na, akkor mi lett volna?!
FreeEurope
2024. szeptember 27. 08:11
Lehet, nem tartom kizártnak. Csak van itt egy kis probléma. Ha annyiból ált volna az árvízi védekezés, mint amennyit a Tisza párt politikai showműsorként előadott, akkor mindent elöntött volna a Duna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!