De ti csak gyurcsányozzatok tovább nyugodtan

2024. augusztus 27. 08:16

Ma olyan miniszterelnöke van Magyarországnak, akinek hagymázas, nagyra törő küldetéstudata mellett derogál olyan kézzelfogható dolgokkal foglalkozni, mint a magyarok hétköznapi problémái.

2024. augusztus 27. 08:16
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

Nyitókép forrása: A MÁV Facebook-oldala

„Az állam feladata lenne vigyázni ránk, állampolgárokra. Biztosítani, hogy jól működjenek a hétköznapok, ahol kell ellenőrizni, beavatkozni, igazságot szolgáltatni. Mert nagyon lecsupaszítva, ezt jelenti kormányozni.  És én nem ismerek ennél nemesebb politikai feladatot.

De ma olyan miniszterelnöke van Magyarországnak, akinek hagymázas, nagyra törő küldetéstudata mellett derogál olyan kézzelfogható dolgokkal foglalkozni, mint a magyarok hétköznapi problémái.

A politikai vitáinknak a jó kormányzás mikéntjéről kellene szólnia. Ki mit képvisel, milyen programja, elképzelése van. A sajtónak ezeket az elképzeléseket kellene bemutatni, elemezőknek ezeket elemezni, szakértőknek keményen kritizálni. Az állampolgárok ennek alapján tudnának megfontolt döntést hozni.

De ti csak gyurcsányozzatok tovább nyugodtan.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishegyi
2024. szeptember 01. 05:33
Ez meg a hibbant férje tényleg azt hiszik, hogy felejtünk? Vonatbaleset, 2006-os sortűz, cigány gyilkosságok, Lipótmező bezárása, a teljesség igénye nélkül. Mikor fogják fel végre, hogy vége?
bozso-az-ordog-es-annak-ugyvedje-69
2024. augusztus 31. 21:52 Szerkesztve
Klárika kedves! Ferit nem véletlenül becézik "öszödi böszmének". Ismerősek-e a következő mondatok? "Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. .... És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit." És a fenti, titokban, zárt pártkörben elhangzottakat még elkereszteltétek "igazságbeszéd"-nek..... Úgyhogy kedves Klárika, az állampolgárok ennek alapján tudnak megfontolt döntést hozni ---- 2006 óta már sokadszor. De tudom, ez nem tűnt fel Nektek. Úgyhogy folytatjátok a hazudozást. És mindig meglepődtök az eredményen, hogy az emberek nem kérnek belőletek.
Krupp Skya
2024. augusztus 31. 21:21
Én se szeretem Orbántot, Orbánt pincéjében dekkolt 50 évig a Nagy Imrét halálra ítélő ÁVH-s vérbíró. De lehet hogy tévedek és nálatok dekkolt a hatalmas Apró villában akkor téged nem szeretlek, Feribácsi nem tehet arról hogy elvetted feleségül. Sajnos Feri bácsi olyan ha feláll a fasza megáll az esze és képzeld el ha erre még ő iszik is!
Krupp Skya
2024. augusztus 31. 21:01
Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. ezt érti a bolgár tehén, ha tud magyarul
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!