Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Rablók talárban

2024. június 14. 08:27

Kirajzolódik Európa hóhérainak faék egyszerűségű ultimátuma: vagy beletörődsz, hogy a migráció tönkreteszi a hazádat, vagy mi tesszük tönkre pénzügyileg.

2024. június 14. 08:27
Illegális migránsok a határnál
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI / AP / Europa Press / Europa Press

„Továbbra sincs meg a szükséges erő, elszántság és politikai akarat, hogy a saját határainak megvédésére képtelen Görögországtól teljesen vagy részlegesen átvegyük a határvédelem felelősségét, nyilatkozta Orbán Viktor 2015-ben egy uniós csúcs után. Mivel ez a közös elszántság és politikai akarat soha nem született meg, Magyarország a saját kezébe vette az egyébként is tagállami hatáskörbe tartozó problémát, jogi és műszaki határzárat hozott létre, és megvédte az illegális hordák inváziójától déli, egyben az Európai Unió egyik külső határszakaszát.

Az Európai Bizottság ahelyett, hogy megköszönte volna hazánk áldozathozatalát, lényegében nem adott a védekezésre egyetlen centet sem, inkább folyamatosan támadta, embertelennek, idegengyűlölőnek, a közös alapértékeket semmibe nézőnek titulálta védekezésünket, kötelezettségszegési eljárásokat indított ellenünk, végül feljelentett bennünket az Európai Bíróságnál, ami gyakorlatilag úgy döntött, hogy mindenestől fel kellene adnunk határaink védelmét. Mivel eszünk ágában sem volt ennek a döntésnek eleget tenni, a bíróság most kétszázmillió euró egyszeri és napi egymillió euró büntetést szabott ki ránk mindaddig, amíg be nem állunk Európa elárulóinak sorába, és be nem engedjük a határsértő bűnözők seregeit hazánk területére. Itt tartunk most.

József Attilával szólva az embernek kél káromkodni kedve, de visszanyeltem. Orbán Viktor az államférfi higgadtságával felháborítónak és elfogadhatatlannak nevezte a döntést, ami alapján úgy tűnik, hogy a brüsszeli bürokratáknak fontosabbak az illegális migránsok, mint saját európai polgáraik. Ha ehhez még hozzávesszük a globalista ellenzék szerint nem létező Soros-tervet végrehajtó migrációs paktumot, ami az unió területén már belül lévő illegális bevándorlók kvóta szerinti szétosztásáról, illetve az ebből nem kérő tagországok pénzbüntetéséről szól, kirajzolódik Európa hóhérainak faék egyszerűségű ultimátuma: vagy beletörődsz, hogy a migráció tönkreteszi a hazádat, vagy mi tesszük tönkre pénzügyileg. Ráadásul a miniszterelnök abba sem ment bele, hogy a globalista magánpénzbirodalom proxyháborúját a magyar emberek kárára finanszírozza az unió, ezért mást kellett kitalálniuk a kiszárításunkra és ellehetetlenítésünkre. Előhúzták hát a migránskártyát, és nem kell sokáig várnunk arra sem, hogy súlyos milliárdokra büntessenek azért, mert megvédjük a gyerekeinket az ­LMBTQ- és genderpropagandától.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kriszta67
2024. június 16. 11:05 Szerkesztve
Jön a migránspaktum is hamarosan. Köteleznek rá, hogy egységes ellátás legyen mindenhol. A tervek szerint majd egy olyan kártyán kapják az ellátmányt amit csak a számukra kijelölt országban tudnak használni, olyasmit mint nt a mi SZÉP kártyánk. Próbálj vele külföldön fizetni vagy kp-t felvenni. Az úgyis továbbmenneket felejtsük el, de nagyon gyorsan.
Kriszta67
2024. június 16. 11:00
A 200 millión felül lesz még 365 millió EUR/ év. Persze az is csak mondjuk 65 ezer ft/ fő lenne. De kétlem hogy mindenki be akarja vagy tudja fizetni.
cdurmol
2024. június 14. 18:58
Sztálin elvtárs kitekint a pokol ablakán és látja, van még tanulnivalója.
a-gyar-2
2024. június 14. 17:37
Vége a játéknak. Egy illegális migráns egy golyó. Plusz pár golyó azoknak akik támogatják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!