Üzenet érkezett Olaszországból: Ilaria Salissal akarják „pofon vágni Melonit és Orbánt”

2024. május 07. 09:41

Immár a Hatalmat a népnek! (PaP) biztosította együttműködéséről az olasz antifa nőt.

2024. május 07. 09:41

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Lapunk korábban beszámolt róla, hogy Ilaria Salist az európai parlamenti választásokon jelöltként indítja a Vörös-Zöld Szövetség nevű olasz politikai formáció, amely megerősítette, hogy a Magyarországon fogva tartott nő felkerült a listájukra. Csütörtökön az is kiderült, hogy a Zöldek és az Olasz Baloldal Szövetsége (AVS) bemutatta az európai parlamenti választásokon induló jelöltjeit, köztük a Magyarországon fogva tartott Ilaria Salist, akit apja képviselt a csütörtöki kampánynyitón a calabriai Riacéban.

Ezt is ajánljuk a témában

A kevesebb mint kétezer lakosú délolasz Riacéban indította el választási kampányát a baloldali szövetség.

Május elejére már egy újabb párt, a Hatalmat a népnek! (PaP) biztosította együttműködéséről Salist. A honlapjukon terjedelmes írást közöltek, amelyben így fogalmaztak: „Ki tudná jobban megérteni ezeket a helyeket, ki tudná jobban támogatni a fogvatartottak jogait, mint Ilaria, aki a nélkülözés hihetetlen formáit éli át? Úgy gondoljuk, hogy Ilaria Salisnak az Európai Parlamentbe való beküldése nem csak »megmenti« őt, vagy megőrjíti Melonit és Orbánt, hanem extra hangot adhat hazánk dolgozó osztályainak és azoknak, akiknek fontosak az emberi jogok.”

Van esélyünk arra, hogy pofon vágjuk az európai szélsőjobbot, Melonit és Orbánt”

– tették hozzá a honlapjukon közzétett írásban.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­I­­g­­­a­­­z­i n­­i­­­m­f­­­o­­­m­á­­n­­i­­­á­­k­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 17. 06:21
A rohadék köpcös geci cigány kiszabaditotta a magyarverő zsidó kommunista terroristát a börtönből! A zsideszes geci zsidócsicskáknál nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak!
alexandrosz-2
2024. május 08. 11:08 Szerkesztve
Összekeversz a szekuslotyó kurva anyáddal iimre. Nagy példaképetekben a nem kevésbé zsidó gyarmat usa-ban epstein úgy felakasztotta magát a cellájában, mint a huzat, kikapcsolt kamerák és fokozott felügyeletet elrendelő parancs mellett. Ott még jelent valamit a nemzeti büszkeség, a terrorellenes harc és persze a titkosszolgálati munka is. Én a durva különbségre mutattam rá. Arra, hogy a zsidó kommunista gyarmat magyarnak hazudott hazámban ez a mocskos zsidó kommunista terrorista olyan vircsaftot rendezhet immár hónapok óta, amilyet csak akar, miközben a moszados titkosszolgáink még a maradék 13 antifa terrorista nevét és arcképét se osztották meg velünk, nehogy bajuk eshessen véletlenül. Nem tudhatjuk a szállásadóik, tanácsadóik, szervezőik nevét se, mert kiderült volna, hogy zsidó kommunista tetvek, mint te. A szekus kurva anyádnak hazudozz itt függetlenségről, hatalmi ágak elválasztásáról. Itt neked van takarodó zsidó. Húzz a sivatagodba arab gyerekeket, asszonyokat gyilkolni!
iimre
2024. május 08. 10:48
"alexandrosz-2 máj07. 17:40 A vètótlan köpcös geci zsideszes bandája addig tehetetlenkedik, míg ez a zsidó kommunista terrorribanc is diadallal távozhat a tetthelyről, gúnyt űzve a magyarokböl és az igazságböl! Elèg volt a balfaszkodásból rohadék zsideszes gecik! Trolladék, nálatok, Romániában nem független egymástól a törvényhozás és az igazságszolgáltatás? Mert Magyarországon bizony az. Na hess a gecibe! :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!