Nagy Ervinnek egy óra is elég volt Magyar Péterből – fontos döntést hozott

2024. május 06. 08:48

A színész/sofőr szerint értelmes és vakmerő ember a baloldal új messiása, aki hamar meggyőzte őt arról, hogy legyenek végre politikai ambíciói is.

2024. május 06. 08:48
Magyar Péter, Nagy Ervin

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

A magyarok frusztráltak voltak egy elpusztíthatatlan hatalom miatt, de hirtelen felvillanyozta őket ennek az értelmes és vakmerő embernek az érkezése – állította Nagy Ervin színész/sofőr Magyar Péterről a La Croix cikke alapján.

Nagy bár korábban támogatta a tanárok ügyét, nem voltak politikai ambíciói, amíg Magyar meg nem kereste. Egy órán belül meggyőzte őt

– árulta el.

A cikk kitért a Tisza Pártot össze-vissza mérő baloldali intézetek eredményeire, illetve idézte a szintén baloldali elemzőt, Lakner Zoltánt, aki szerint a kormány mindent megtesz, hogy elfojtsa a tiltakozási hullámot. Tegyük hozzá, Magyar Péter eddig minden tüntetését szabadon megtarthatta, a legnagyobb atrocitást pedig az jelentette, hogy elsőre nem talált el a Deák térről a Kossuth térig.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 253 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­I­g­­a­z­­i n­­­i­­m­­­f­o­­m­á­­n­i­á­­k­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
2024. május 10. 21:05 Szerkesztve
A Magyar Péter rendezte felhajtásnak nincs más célja, minthogy az unió választáson kapjon annyi szavazatot, amivel kijuthat Brüsszelbe és ott folytathassa a luxus életmódját, amihez ´"úrifiúként", pedigrés család csemetéjeként hozzászokott. Egy tehetségtelen, jellemhibákkal teli, lekileg erösen labilis, bosszúvágyó egyénröl van szó, aki mögött semmilyen értékelhetö teljesitmény nincs. De azt jól megérezte, hogy mivel tudná, munka nélkül, magas jövödelemmel folytatni a ballépései miatt elapadt hazai pénzforrások nélkül is fényüzö életvitelét: Elég szavazatot gyüjteni az EU-s választásokon. Ez valószínüleg sikerül is neki. Azután várhatón Brüsszelben alámerül az éjszakai életben, és remélhetöleg többet nem is hallunk róla. Érdekes koincidencia, hogy ha a "Tisza párt" betüit átrendezzük , akkor azt kapjuk, hogy : "SZAR ITT, PÁ", azaz a párt nevében is benne van az, amit fentebb írtam. "Csüsz, levagytok..." Kb. ezt várhatják a hívei.
rocktoberi-2
2024. május 10. 10:33
Nagy nyereség a Tiszavirág pártnak ez a baromarcú ripacs. Valódi húzónév…….
starmind
2024. május 10. 00:07
Bár korábban támogatta a tanárok ügyét, nem voltak politikai ambíciói. Most hogy dollárban ajánlották fel azt az összeget, amit korábban csak forintban mondtak, meggondolta magát. 🤣😭🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!