Hont András: „Tóta W. is becsicskult!”

2024. május 01. 19:41

„Amúgy a szintén Dobrevvel kapcsolatban kifejtett »galambbal sakkozni« is a plakátokra utal, ugye?” – tette fel a költői kérdést Hont András.

2024. május 01. 19:41

 Nyitókép: Tóta W. Árpád Facebook-oldala/Media1

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, Molnár Csaba DK-s politikus hivatalos közösségi oldalára töltött fel egy videórészletet, amelyben Magyar Péter Szokolyán, a politológushallgatók táborában a következőképpen fejti ki véleményét Dobrev Kláráról: 

Dobrev Klára ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növésben.”

Ezt is ajánljuk a témában

A hírre Tóta W. Árpád is reagált, aki közösségi oldalán azt írta:

Kedves Magyar úr, mi ez az ijedezés? NE FÉLJETEK! Dobrev Klárától sem kell!”, 

majd egy nappal később már visszavonulót fújt előző napi posztja miatt, amelyet a következőkkel magyarázott: „Mondhatnám, hogy szerencsés komolytalansággal reagáltam a DK tegnapi, ordas manipulációjára, mely szerint Magyar Péter ijesztőnek nevezte Dobrev Klárát. 

Ez igaz, de az is, hogy simán elhittem, hogy ezt mondta. 

A valóság ezzel szemben az, hogy Magyar Péter a plakáterdőről beszélt, meg arról, hogy az mennyire ízléstelen. Ezzel pedig nehéz vitatkozni.”

„Tóta W. is becsicskult”

Tóta W. Árpád bejegyzéseire Hont András reagált Facebook oldalán, aki szerint az újságíró azzal, hogy korrigálta korábbi posztját, 

megrettent saját bátorságától” és  nemes egyszerűséggel „becsicskult”. 

Hont a következőképpen fogalmaz bejegyzésében: „Visszavonulót fújt, önkritikát gyakorolt, egyben a Demokratikus Koalíciót tette felelőssé eltévelyedéséért, mondván a párt megvágta a Megváltó szavait, aki nem is Dobrevről beszélt, hanem a plakátok okozta vizuális környezetszennyezésről. Hát, nem. A NER-ből kihajított Tiborcz-szurrogátum a plakátokkal kapcsolatban 

két nőről beszélt, és érdekes módon NEM Szentkirályi Alexandra kapcsán tartotta szükségét megjegyezni, hogy ijesztő, 

és Mikroszkóp Színpad minden szellemességét összeszedve nem róla mondta, hogy a gyerekek megállnak a fejlődésben. Hanem bizony Dobrevről, és a közönség ezt pontosan értette. Amúgy a szintén többek közt Dobrevvel kapcsolatban kifejtett »galambbal sakkozni« is a plakátokra utal, ugye? Vagy csupán ornitológiai megfigyelés? Vagy a lelkére gondolt? – tette fel a költői kérdést Hont András. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Bármikor elárulnak bárkit, de leginkább a sajátjaikat.

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. május 02. 08:03
Tudjuk rég, hogy Árpád a Dé Klári imádója, nincs itt semmi csoda.
kunfia1
2024. május 01. 23:23
Ezt a Hontot szerintem tudásán felül dotálja a főtolvaj, de azért az látszik, hogy Bohárnál, Trombinál, jobb propagandista.
Akrabu17
2024. május 01. 22:29
dobogós a féreglistán ez a kis pondró. hogy a fenébe tudnak ilyenek megszületni illetve minek?
Sulammit
2024. május 01. 21:40
Árpád taktikája, egyet jobbra, kettőt balra nyal. Ja nem jobbra nem. Na de mit szól ehhez Gyurcsány? Talán már a fasorban sincs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!