Dézsi Csaba: Borkai Zsolt soha nem volt fideszes, olyan ember, akit oda sodort a szél

2024. május 08. 11:41

Nem lát magán kívül olyan embert a polgármesterjelöltek között, aki el tudná vezetni Győrt.

2024. május 08. 11:41

Nyitókép: Dézsi Csaba szerint Borkai Zsolt el akarta távolítani a pártból. Fotó: Blikk/képernyőkép

 

Dézsi Csaba, Győr polgármestere volt a vendége a Blikk Talk! műsorának, ahol természetesen az önkormányzati választás és az ellenlábasa, Borkai Zsolt is szóba került. Dézsi a korábbi kapcsolatukról elmondta, a jachtos ügyébe belebukó Borkai próbálta kiszorítani a pártból, 

„azzal fenyegetőzött, lemond, ha engem nem távolítanak el a Fideszből” 

– fogalmazott Dézsi. A miértre is választ adott. Ahogy fogalmazott: „Borkai Zsolt soha nem volt fideszes, olyan ember, akit oda sodort a szél” – vélekedett a regnáló polgármester. Majd hozzá tette, Borkai képlékeny ember, mindezt pedig a felesége is megerősítette egy interjúban, ahol azt mondta, a férje befolyásolható. Arra a kérdésre, hogy mi lesz a polgármester-választás eredménye Győrben, ahol hét jelölt van (a Választás.hu adatbázisa alapján tíz jelölt van – a szerk.), Dézsi határozottan kijelentette, meg fogja nyerni a választást. „Nem látok olyan ember a palettán, aki tudná vezetni a várost rajtam kívül. Borkai már nem alkalmas, a többiek még nem alkalmasak” – összegzett a műsorban Dézsi Csaba

Dézsi Csaba (jobbra) a Blikk Talk! vendége volt.
Fotó: Blikk/képernyőfotó

Ezt is ajánljuk a témában



 

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­­g­­­a­z­i n­­­i­­­m­­f­­o­­m­­á­­n­i­­á­­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 09. 08:50 Szerkesztve
Na ja. Mint a magyart. Mint a palinkást. Mint a jeszenszkyt. Mindet csak úgy odafújta a szèl a ner ölelő karjaiba, a hatalomba, a nagy zsét kaszálni. Én meg el is hiszem neked, hiszen zsideszes vagy, hazug sunyi zsidócsicska.
sejobb-sebal
2024. május 08. 18:17
Összhordja a szemetet a szél.
gyaloggos
2024. május 08. 17:48
S EZ tényleg csak mellékesn: AZT sem értem, GYŐR polgármestere hogyan lehet GYAKORLÓ főorvos? Hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!