Nagy Ervin elárulta, lesz-e Magyar Péter főpolgármester-jelöltje

2024. április 26. 08:10

Hiába állt ki a baloldal új reménysége mellett, sőt, még énekelni is hajlandó volt a Kossuth téren, úgy néz ki, ennél többre egyelőre nem vállalkozik a színművész.

2024. április 26. 08:10
Nagy Ervin

Nyitókép: Monika Skolimowska / DPA /AFP

„Természetesen mind a fővárosi, mind a megyei listákon való indulást is mérlegeljük, hiszen a helyi szintű képviseletünk segítene a hatalmi elit pártjainak országos szintű leváltásában” – reagált csütörtöki Facebook-posztjában a felmerülő hírekre a korábban az aktív politizálás lehetőségét is kizáró Magyar Péter.

Az Index értesülései szerint

a baloldal új reménysége a fővárosi és a megyei közgyűlésekbe is megpróbálna embereket delegálni, Budapesten konkrétan nagy támogatója, Nagy Ervin színművész lenne a listavezető.

A szónok reagált a felvetésre, mégpedig az RTL-nek. „Ez egy ilyen dezinformáció, fake news, porhintés, hamis állítás. Én nem akarok elindulni egyáltalán az önkormányzati választáson” – hárított a színész, aki korábban nem zárta ki a közéleti szerepvállalás lehetőségét,

több tüntetésen fel is lépett Magyar Péter mellett, még énekelt is a Kossuth téren.

Azóta azonban a jelek szerint kissé háttérbe vonult, a Tisza Párt vezetőjét például nem kísérte el országjárására.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. április 26. 17:11
Aki hülye az hülye, de hogy ennyire?
makapaka2
2024. április 26. 16:58
Ervinke is tudná hozni a mostani színvonalat, amit kamugeli. Ő is tudna ugyanúgy lopni is, mert a pénzt ő is imádja.
Tommaso
2024. április 26. 16:09
ORBÁN VIKTOR -- Rákosi elvtárs legtehetségesebb magyar tanitványa, és követője. Ő is egypártilag alkotmányozott, Ő is minden pozicióba a saját haverjait ültette, ő is nyugatellenes és Ő is ruszkiseggnyaló. De Orbán néhány dologban már felül is múlta mesterét.
Burg_kastL71-C
2024. április 26. 15:58 Szerkesztve
Most ébredezik, hogy még Neki is zsenánt, pedig hát ott sincs régóta minden rendben a padláson. Ha végleg kihagyja a messiás a színdarabból, akkor vágja hozzá a pódiumon a nadrágját, de csatostól. Hadd tomboljon a tömeg, ha már kicsalták őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!