Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Meghívta Ferenc pápa Sulyok Tamást a Vatikánba

2024. április 23. 20:56

A Mandiner információi szerint még a héten sor kerül a találkozóra.

2024. április 23. 20:56
null
Bokor Gábor

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

A Mandiner információi szerint csütörtökön találkozik Sulyok Tamás Ferenc pápával. A bő egy hónappal ezelőtt hivatalosan is beiktatott köztársasági elnök mellett a Szentatya kihallgatáson fogadja a Nemzeti Zarándoklat zarándokait is. A Mandiner információit a katolikus egyház és a Sándor-palota is megerősítette. Úgy tudjuk, hogy a magyar köztársasági elnök a pápai audiencián feleségével, Zsuzsanna asszonnyal és gyermekeikkel lesz jelen.

A magyar nemzeti zarándoklatot a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia hirdette meg köszönetként Ferenc pápa tavaly április 28-30. között Budapesten tett apostoli látogatásáért. Utoljára magyar államfő tavaly nyáron járt Ferenc pápánál, Novák Katalin augusztus 25-én találkozott Ferenc pápával, aki négyszemközti audiencián fogadta a magyar államfőt.

Ezt is ajánljuk a témában

Szinte napra egy évvel ezelőtt járt Ferenc pápa Magyarországon, a katolikus egyházfő több napig vendégeskedett hazánkban, a pápa szentmisét is celebrált a Kossuth téren. Az ünnepi szentmisét 25 ezer ember hallgatta a helyszínen.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 05:13
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­­k­­e­­l­d­­ ­a­ ­s­z­e­x­­­i­­­ ­­­p­u­n­­­c­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
csapláros
2024. április 24. 10:22 Szerkesztve
bagira002 2024. április 24. 05:33 • Szerkesztve ..."Sulyok úr a pápától kérdezze már meg tudott e a"... Te csak ne kérdeztess SEMMIT Sulyokkal, két okból is: 1. Sulyok, mint az Alkotmánybíróság volt elnöke TÖKÉLETESEN TISZTÁBAN van azzal, hogy ha kérdezne valamit is a szentatyától, akkor az mi lenne, ami nem a te féreg, agyhúgyköves, terrorista bolsevik Isten tagadó bulvár lófaszod lenne. 2. Pápai audiencián a fogadottnak nem szokás kérdezni. Itt csakis őszentsége kérdezhet. Sulyok meg válaszol, illetve KÖLCSÖNÖSEN megtárgyalják, kifejtik a KÉPVISELT nézeteiket. Audiencia = kihallgatás, fogadás, ahol a pápa KÜLÖN fogadja az államelnököt. Ekkor a hivatalosan megbeszélt időpont mellett a főbb tárgyalási pontok és a megbeszélés témái is mérvadók, azaz sem az időjárás, sem a TE fájó tyúkszemed, vagy hasgörcseid, és főleg nem a pszichiátriai kezeléseket igénylő agymenéseid nem jöhetnek szóba.
csapláros
2024. április 24. 09:55
files32 2024. április 24. 05:49 ..."A pápa összehozza Sulykot az Argentinába menekült nácikkal..."...Hihi, egy nemzetáruló bozgor, disszidens, Bidé seggnyaló, viceházmester LIBERÁLNÁCI kisnyilas, nácizik !...Kac-kac...
files32
2024. április 24. 05:49
A pápa összehozza Sulykot az Argentinába menekült nácikkal egy kis nosztalgiázásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!