Magyar Pétert árulónak tartja, már az egyetem alatt sem voltak jó viszonyban – fejtette ki Kocsis Máté (Videó)

2024. április 25. 20:51

A frakcióvezető szerint Magyar Péter provokációkkal próbálja fenntartani az érdeklődést maga körül.

2024. április 25. 20:51

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az Index Konkrétan Rónai Egonnal című műsorában kifejtette, hogy az ellenzéki oldalon észleli az aktuális ellenzék-váltó hangulatot Magyar Péter megjelenése kapcsán. Szerinte ebből kifolyólag a baloldali politikusoknak kell aggódniuk, mert az ő oldalukon zajlik egy átrendeződés az erőviszonyokban, amelyben Magyar Péter hirtelen jött népszerűsége fontos szerepet játszik.

Kocsis Máté rámutatott arra is, hogy a Magyar Péter-jelenség nem újdonság számára, utalva Márki-Zay Péter korábbi, hasonló népszerűségére. Úgy véli, hogy mindkettejük mögött ugyanazok a külföldi finanszírozók és hazai baloldali háttéremberek állnak. 

A politikus kijelentette:

Magyar Pétert árulónak tartja, már az egyetem alatt sem voltak jó viszonyban, és semmilyen fontos információval nem rendelkezik a Fideszről vagy a kormányról, csak a volt feleségén keresztül érhetett el információkat.

A frakcióvezető szerint Magyar Péter provokációkkal próbálja fenntartani az érdeklődést maga körül, bár ebben az ügyben, amikor azt állította, hogy Kocsis italozik munkaidejében, szerinte indokolatlanul goromba volt. A fideszes politikus kritizálta a Telex újságíróit is, akik nem kérdezték meg őt az állításokról, amely szerinte határeset az újságírói etika szempontjából.

Az említett adást itt nézheti meg:

 

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:13
🍓 ️ ­A­ ­d­­­ö­g­ö­s­­ ­l­­á­n­­­y­o­­k­­ ­­v­­á­­r­­n­­a­­k­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
cinkegolyó
2024. április 26. 15:10
Magyar Péter nem egyszerűen áruló, hanem tégla!
Lajoss
2024. április 26. 07:41
Az egész orbán-rezsim egy nagy provokáció.🤮
szarvas-2
2024. április 26. 05:44
A cicafiú végül is-áruló. Nem? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!