Balos felbolydulás

2024. április 06. 07:23

Ha eljön az idő, mindenki ott csücsül majd Gyurcsányék kondérja körül, legfeljebb kisebb koncot remélhetnek a most renitenskedők.

2024. április 06. 07:23
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI / Hegedüs Róbert

„Láttuk legutóbb, hogy ez a bagázs a pénzért és a hatalomért bármire képes. Ha eljön az idő, mindenki ott csücsül majd Gyurcsányék kondérja körül, legfeljebb kisebb koncot remélhetnek a most renitenskedők. Egy nagy tesztként is felfoghatjuk azt, ami most kampány formájában elénk tárul. A széttöredezett, szedett-vetett bagázs egy része megpróbálja ismét az összefogósdit, egy másik része külön méretkezik, és újra előhúztak a kalapból egy jobboldalinak hazudott libernyákot, akinek az a dolga, hogy az én mindenkiben csalódtam, nem értett meg senki szövegű bódító slágerrel egybeterelje azokat a politikai hajléktalanokat, akik jól láthatóan semmit nem értenek abból, miként vezeti őket orruknál fogva a globalista háttérhatalom által pénzelt dollármédia és a vele szoros szövetségben álló globalista influenszerhad a közösségi médiában. Lássuk, mondja Feri, mire vevő az Isten adta nép Orbán-fóbiás része!

A teszt hitelességét eléggé lerontja az a körülmény, hogy megint egy semmirekellő, semmihez nem értő, felelősséget semmiért nem vállaló figura áll a mesterségesen megbonyolított történet középpontjában. Ismét el kellene hinnie a budapestieknek, hogy Karácsony Gergelyt egy röpke pillanatra is érdekli a főváros és a benne élők sorsa. Ha odafigyelt volna régi-új gazdájára, tudná, hogy Gyurcsány szerint azért fontos a főpolgármesteri pozíció megőrzése, mert ott nevelhető ki legtöbb lopott forrásból a leghatékonyabban a leendő miniszterelnök-jelöltjük.

Ezt is ajánljuk a témában

Ha Klára asszonyt benyelik a hívek, akkor ő lesz az, tehát Gerinek befellegzett még főpolgármesterként is. Ha jobbnak tűnik strómant használni, akkor Geri újra megkérdezheti majd magától, mi a fészkes fenének ment bele ebbe az egészbe, de kormányfőjelöltként nem tudja majd letagadni, mennyire semmibe veszi a budapestieket. Ne hagyjuk, hogy ezek így játszadozzanak velünk!”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­ö­­­s­ ­­l­­­á­­n­­y­­­o­k­ ­­v­á­­­r­­n­­­a­­k­­­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Fed74
2024. április 07. 10:09
A tífusz takarítana el, te gubbat szemü kommunista féreg!!!!!!!! Rühes pedofil mosdató fideszes kutya!!
alexandrosz-2
2024. április 07. 09:11
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
zsocc44
2024. április 06. 19:56
Aha! Már értem a kondérból kihulló koncot kevesellte Dopeman is, ezért átállt oda, ahol talán majd neki “is billeg a bajszán morzsa”… de sokan voltak már előtte is, akik az “1984” szellemében, “mindig is tudták..”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!