Ijesztő bejegyzést tett közzé, nem sokkal később pedig kórházba került a volt szocialista miniszter

2024. március 13. 07:45

Az egyikori politikus által a közösségi oldalán megosztott, baljós hangvételű üzenet a barátok és a család körében is hamar aggodalmat keltett.

2024. március 13. 07:45
null

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Egy emberként aggódnak a szerettei, barátai és MSZP-s párttársai is az egykori sportminiszterért, Jánosi Györgyért, aki egy segélykiáltásnak is felérő üzenetet hagyott a közösségi oldalán. A poszt megosztása után nem sokkal rendőrt és mentőt is kihívtak az egyikori miniszter lakásához, hogy megelőzzék az esetleges katasztrófát – írta meg a Blikk.

Elköszönök én is. És egy jobb világot kívánok mindenkinek 

– írta Jánosi György. 

Az üzenet nem sokkal hajnali egy óra környékén került fel az internetre, amint három és fél ezer ismerőse láthatott a Facebook-ján. A lap értesülése szerint többen is próbálták telefonon utolérni a Medgyessy-kormány egykori sportminiszterét, de ő nem reagált a hívásokra. Jánosi barátai riasztották egymást, hogy menjen el hozzá valaki, végül egy tiszaföldvári hölgy riasztotta a hatóságokat.

Állampolgári bejelentés érkezett március 12-én az éjszakai órákban, hogy egy 70 éves szekszárdi férfit nem tudnak elérni ismerősei. A bejelentés után a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a férfi lakhelyénél biztonsági intézkedést foganatosítottak

 – írta közelményében a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A lap mentőszolgálattól megtudta, hogy Jánosi György állapota stabil, és hogy további vizsgálatok és megfigyelés céljából kórházba szállították.

***

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:22
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­­g­­­ö­­s­ ­­­l­­á­­­n­­­y­­o­­­k­­ ­­v­­­á­r­­n­­a­­k­ ­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
tintapaca
2024. március 13. 16:43
REform kommunista volt, vidéki, és nem is kerülhetett a nagypolitika közelébe. Azt mondták róla a szekszárdiak, hogy tisztességes ember.
Reszelő Aladár
2024. március 13. 12:06
"A bejelentés után a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a férfi lakhelyénél biztonsági intézkedést foganatosítottak" Ez hogy van magyarul? Amúgy jobbulást neki.
lofejazagyban-2
2024. március 13. 09:46
népi szoci, ki is nyírták a politikából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!