Menjünk Csádba!

2024. február 03. 11:56

Ha máshol nem tisztelik, hát elmegy Csádba. Máshova nem küldik, máshova nem hívják.

2024. február 03. 11:56
null
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Népszava

„Semmi baj. Igaz, kormányunkat és annak fejét lassan mindenütt utálják, minél távolabbra kívánják, és ebből óhatatlanul ránk is hárul valami. De még mindig van, ahol meleg fogadtatásban lehet részünk. Menjünk Csádba!

Úgy tűnik, mindenütt máshol sikerült ellenségeket csinálni. Nehéz munka volt, de kormányunk nem sajnálja a fáradságot, ha közügyről van szó.

Szorgos munka folyt annak érdekében is, hogy Orbán házhoz menjen Brüsszelbe a közutálatért.

Győzött, naná, én is olvastam. Pont úgy, mint amikor kiutálták az Európai Néppártból, meg amikor nemrég Erdogan hülyét csinált belőle. Sajnos most még ki sem somfordálhatott a folyosóra a szavazás előtt,

mint a múltkor, amikor olyannak kellett zöld utat adnia, amelynek az ellenkezőjére tett ígéretet a híveinek, még egy idiótára butított nemzeti konzultációval is körbelihegte az országot. Úgy látszik, most a büfé is, a férfi WC is zárva volt. (A nőibe meg csak nem nyithat be, még megrágalmazná a gaz ellenfél, hogy ő is átoperáltatta magát az LMBTQ agitáció hatására.) Szóval nem volt menekülő útvonal a megaláztatás elől.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Same
2024. február 12. 20:33
Ez a rihes vén kurva abba nem gondol bele, hogy azok, akik 50 éve rá szavaztak már nem élnek?! Olyan fiatal biztos nincs aki erre a múmiára szavazna. El kéne már takarodni a spanyol riviéra élvezni az öregkort, nem itt rontani a levegőt! Lendvai menj míg mehetsz! Élj egy kicsit, csak ne itt!!!! Vidd a még élő párttársaidat is!
atti64
2024. február 05. 21:08
A VÉN KURA!!!!!!!!!!!!!!!
jooeee
2024. február 05. 15:05
Lázár elvtárs nélkül nehéz az élet ugye.
PepperONee
2024. február 05. 13:36
Bezzeg titeket mindenki hogy szeretett annak idején, Sopánka!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!