Brüsszelben álltak Magyarország pártjára szomszédaink, balhé tört ki a DK fórumán, halálos fenyegetést kapott Szijjártó Ukrajnából

2024. január 23. 19:33

Mutatjuk a keddi nap legfontosabb híreit!

2024. január 23. 19:33
Davosban beszélgetett Ursula von der Leyen és Volodimir Zelenszkij.

Az Európai Unió tizenkét tagállama világos üzenetet küldött Brüsszelnek: a laboratóriumban sejtszaporítással előállított hús soha nem lesz Európa fenntartható alternatív fehérjeforrása.

Ezt is ajánljuk a témában

Az uniós agrárminiszterek keddi ülésére készített közös dokumentum több év után az első olyan anyag, amely több európai ország hivatalos álláspontját tükrözi – írta a Mandiner keddi cikkében. A laboratóriumi hús ügyéről ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Kedden reggel írtuk meg, hogy kivezették a DK-rendezvényéről azt a férfit, aki alaposan kiosztotta Gyurcsányt és Dobrevet. A dühös résztvevő a színpadra ment és számonkérte a Gyurcsány Ferenc feleségét, hogy a 2022-es választási kampányban nem állt ki az összefogás mellett, nem állt ki Márki-Zay mellett a színpadon.

Szégyellje magát”

– üvöltötte a rendbontó. Az elképesztő jelenetsort ide kattintva nézheti vissza.

Ezt is ajánljuk a témában

Diplomáciai hírek is borzolták a kedélyeket a nap folyamán: Orbán Viktor meghívta Budapestre a svéd miniszterelnököt, majd David Cameron kereste telefonon a magyar kormányfőt. Arról is írtunk, hogy halálos fenyegetést kapott Szijjártó Péter Ukrajnából, amire reagált is a tárcavezető. Szakértőt kérdezett lapunk az ügyben, aki elmondta a külügyminiszter biztonságával kapcsolatban elmondta:

nincs százszázalékos védelem”.

Ha mindenképpen tárgyalni akarunk, akkor azt egy harmadik, semleges területen kellene megejteni – hangsúlyozta Földi László. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: UKRAINIAN PRESIDENCY / HANDOUT / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. január 23. 23:11
Az árnyékkormány minden tagja szeplős. Baján,az ülésükön egy fiatalember belefosott a ventillatorba. Ellenszenve jeléül. A DK tíz százalék alá csökkent. Bukik a komenista csürhe!
darling
2024. január 23. 21:00
Hát nem gyönyörű ez az EXTÁZIS ?! Szt Katalin extázisa kutyafüle Ursuláéhoz képest! Ez a nő beteg?! Kötelező bildelbergi imádat megnyilvánulása vagy kielégületlen szerelem?! Politikai áhítat? Taszító!
letsgobrandon-2
2024. január 23. 20:37
"számonkérte a Gyurcsány Ferenc feleségét, hogy a 2022-es választási kampányban nem állt ki az összefogás mellett, nem állt ki Márki-Zay mellett a színpadon.-- --------- pedig csak az hiányzott , hogy a zorbán megbukjon... nem 2 millió szavazat
syphax-2
2024. január 23. 20:18
Minden 'ilyenféle fenyegetés sunyi, névtelen, aljas és rejtőzködő. Nem áll szembe férfiasan-nyiltan-beazonosithatóan és egyértelmű keménységgel. Ánde mindig teret hagy a másramutogatásnak a mellébeszélésnek az izé-mizé-ecet-babkaró zavarosan kevert sóderdumának. Az ukránok nagymesterei egyébként is a ködösitésnek zagyválásnak és mellébeszélésnek....sunyiságnak....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!